A ajuns la concluzia ca SUV-ul sau de peste 50.000 de euro nu atrage destule priviri. Cum arata acum

  • Mansory a tunat un Range Rover Velar
  • SUV-ul a primit mai multe componente din fibra de carbon
  • Interiorul poate fi imbunatatit dupa placul fiecarui client
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect al nemtilor de la Mansory este un Range Rover Velar, care a primit printre altele un pachet aerodinamic si un set de jante supradimensionate. Tunerul se poate juca, la o adica, si cu unitatea de propulsie de sub capota.

Range Rover-ul Velar este unul dintre cele mai frumoase si rafinate SUV-uri de pe piata, dar asta nu i-a oprit pe mai multi tuneri sa gaseasca modalitati prin care sa imbunatateasca modelul britanic. Unii chiar s-au grabit sa deseneze pachete de tuning inainte de lansarea oficiala care a avut loc anul trecut.

Range Rover Velar by Mansory

Acest exemplar tocmai a parasit atelierul nemtilor de la Mansory, de la care a primit un pachet aerodinamic complet, compus din buza fata, difuzor de aer, aripa spate, capace pentru oglinzile laterale, grila noua si o capota cu prize de aer. Aceasta din urma, la fel ca si multe alte componente, este confectionata din fibra de carbon.

Range Rover Velar by Mansory

Au urmat mai apoi jantele. In cazul acestui Velar, tunerul a optat pentru un set Spyder monoblock, disponibil in mai multe marimi. Pentru SUV-uri, cele mai populare sunt cele cu diametrul de 22 sau de 23 de inch.

Range Rover Velar by Mansory

Chiar daca modelul britanic vine cu un interior de invidiat, plin de materiale scumpe si finisaje de cea mai buna calitate, Mansory il poate modifica dupa placul fiecarui client. Se stie ca nemtii au un stil extravagant, aparte, asa ca orice dorinta poate fi indeplinita. Oricat ar fi ea de absurda.

Range Rover Velar by Mansory

In ceea ce priveste departamentul tehnic, inafara unei resoftari ECU si a unui sistem de evacuare din otel inoxidabil, acesta ramane neschimbat. Reprezentantii Mansory sustin insa ca aceste doua imbunatatiri cresc puterea oricarui propulsor din gama cu aproximativ 45 de cai putere.

Range Rover Velar by Mansory

Range Rover Velar by Mansory

Range Rover Velar by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Range Rover Velar by Mansory
mai multe