A ajuns pe mainile sefului pentru un test "la sange". Ce spune John Hennessey despre noul VelociRaptor 6x6

A ajuns pe mainile sefului pentru un test "la sange". Ce spune John Hennessey despre noul VelociRaptor 6x6
  • John Hennessey a testat noul VelociRaptor 6x6
  • Acesta a debutat oficial cu ocazia show-ului SEMA
  • Productia va fi limitata la 100 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Tunerul american Hennessey Performance a lansat cu ocazia show-ului anual SEMA noul VelociRaptor 6x6, dezvoltat pe baza Ford-ului F-150. Acum, uriasul pick-up a ajuns sa fie testat de nimeni altul decat fondatorul companiei.

Americanii de la Hennessey sunt mandri nevoie mare de noua lor creatie, si chiar au toate motivele. Acestia au pariat pe succesul Mercedes-Benz cu al sau G63 AMG 6x6, si au dezvoltat o versiune americana a pick-up-ului cu punte dubla pe spate.

Bazat desigur pe un model pur-american, Ford F-150, noul VelociRaptor 6x6 propune o bena alungita, suspensie Fox, spoilere rezistente, blocuri de lumini auxiliare cu LED, jante de 20 de inch, anvelope de off-road si un propulsor V6 Ecoboost de 3.5 litri sub capota, capabil de 600 de cai putere.

Acum, uriasa masina a ajuns pe mainile fondatorului companiei, John Hennessey, pentru un test "la sange". Desigur, parerile pot parea putin subiective insa este o ocazie buna sa vedem VelociRaptor-ul in actiune.

In incheiere, iti mai spunem ca productia va fi limitata la 100 de exemplare, dintre care 50 construite exclusiv pentru piata americana, si ca fiecare va costa 350.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe