A avut nevoie urgent de-o camioneta, asa ca si-a taiat limuzina de lux. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Un britanic si-a taiat vechiul Audi A8
  • L-a transformat intr-o camioneta de lux
  • Motorizarea de 300 CP a scapat neatinsa
Distribuie pe Facebook

Intreaga operatiune a durat doar sase zile, daca iti vine sa crezi.

Lansata pe piata in urma cu aproape doua decenii si jumatate, la mijlocul anilor '90, prima generatie a limuzinei Audi A8 a fost proiectata special pentru a concura impotriva unor automobile precum BMW Seria 7 si Mercedes S-Class.

Spre deosebire insa de produsele rivale, masina de lux a companiei din Ingolstadt nu s-a putut lauda niciodata si cu o varianta in numai doua portiere.

Audi A8 camioneta

Audi A8 camioneta

Audi A8 camioneta

Pana acum, cand un oarecare Steve din Marea Britanie a luat decizia de a-si taia vechiul Audi A8 - pe care il cumparase in urma cu o decada, si transforma... ei bine, nu chiar intr-un coupe sau o decapitabila de lux, ci intr-un pick-up.

Conform celor spuse de proprietarul ineditei creatii, aceasta decizie a fost luata la repezeala, dupa ce a realizat ca nu trebuia sa-si vanda camioneta.

Tinandu-se cont de urgenta anterior mentionata, conversia acestui Audi A8 de prima generatie, care gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V, de 4.2 litri si aproximativ 300 CP, s-a facut in doar sase zile.

Audi A8 camioneta

Audi A8 camioneta

Audi A8 camioneta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi A8 camioneta
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2019