A crezut ca 1.150 de cai sunt de ajuns sa invinga un MCLAREN 720S stock. S-a inselat amarnic

A crezut ca 1.150 de cai sunt de ajuns sa invinga un MCLAREN 720S stock. S-a inselat amarnic
  • Viper-ul are peste 1.100 de cai putere sub capota
  • McLaren-ul este complet stock
  • Supercar-ul britanic dispune de 720 CP
Distribuie pe Facebook

Aceasta cursa de acceleratie nu s-a terminat deloc cum credea proprietarul Viper-ului cu 1.150 de cai putere sub capota. A fost invins de un McLaren 720S stock.

Puterea nu este totul in cursele de acceleratie. A invatat-o pe pielea lui proprietarul unui Dodge Viper GTS din Statele Unite ale Americii care si-a adus monstrul pe patru roti la liniute. Desigur, nu vorbim despre un Viper stock, ci de unul al carui motor V10 a fost supraalimentat cu doua turbine pe langa alte modificari.

Asa se face ca acum dezvolta nu mai putin de 1.150 de cai putere la volanta si 980 la roata. Daca era vorba doar despre putere, Viper-ul nu avea nicio problema sa faca de rusine un McLaren 720S stock pe jumatate de mila (804 metri), dar asa cum spuneam mai sus, puterea este doar o parte din ecuatie. Din fabrica, supercar-ul britanic vine cu un propulsor twin-turbo de 4.0 litri care, asa cum ii spune numele, dezvolta 720 de cai putere.

Imediat cum primeste semnalul de pornire in cursa, cel de la volanul Viper-ului se lupta cu lipsa de aderenta a rotilor spate iar acest lucru l-a costat cursa. Sau mai bine zis cursele, pentru ca au incercat si din mers dar puterea s-a dovedit mult prea mare pentru rotile spate si in acest caz.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019