A crezut ca ii joaca privirea feste. In secunda urmatoare a scos telefonul si a urcat aceasta imagine pe internet

A crezut ca ii joaca privirea feste. In secunda urmatoare a scos telefonul si a urcat aceasta imagine pe internet
  • Un Lexus IS de prima generatie face valva pe internet
  • Masina japoneza iese in evidenta printr-un tuning inedit
  • Este vorba, mai precis, despre o caroserie... ruginita
Distribuie pe Facebook

Odata ajunsa pe internet, aceasta imagine a reusit sa nasca o dezbatere interminabila intre fanii automobilelor de serie si cei ai masinilor tunate.

Exista numeroase moduri in care un automobil poate fi modificat, cele mai multe dintre masinile tunate iesind in evidenta prin noi spoilere fata si spate sau jante mai mari decat incaltarile standard, "instalate" de fabrica.

Alte persoane prefera, in schimb, sa umble doar la motor, alegand sa creasca performantele modelului propriu prin optimizarea unitatii de control sau chiar instalarea unui sistem de supraalimentare pe baza de turbina sau compresor.

O alta categorie este cea a proprietarilor care se gandesc in permanenta ce sa aduca nou la nivel de interior, unele automobile sfarsind astfel prin a fi transformate intr-o camera de lux sau o sala de concert.

Pe langa toate aceste trenduri, in lumea tuningului se mai invart si masinile "ruginite" de placere, dupa cum este cazul acestui Lexus IS de prima generatie, surprins cel mai probabil intr-o parcare din Statele Unite ale Americii.

Cu stilul sau... diferit, modelul de origine japoneza a reusit sa nasca pe internet o dezbatere interminabila intre persoanele care prefera automobilele de serie si cele care au o slabiciune pentru tuningul de orice fel.

Drept urmare, suntem extrem de curiosi sa aflam parerea ta cu pricire la acest Lexus IS si, mai mult de-atat, care este stilul tau preferat de tuning; daca nu cumva faci parte din armata proprietarilor cu o "slabiciune" pentru masini stock.

Lexus ruginit

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2017