A crezut ca nu vede bine. Se numara printre cele mai rare BMW-uri E30, dar el a reusit sa il pozeze!

A crezut ca nu vede bine. Se numara printre cele mai rare BMW-uri E30, dar el a reusit sa il pozeze!
  • Un exclusivist Alpina B3 2.7 Touring a fost surprins recent in Olanda
  • Automobilul bavarez ascunde sub capota o motorizare in sase cilindri, de 204 CP
  • Productia respectivului model a fost limitata la numai 254 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Un pasionat de automobile din Olanda a surprins pe strazile orasului Varsseveld unul dintre cele doar 254 de exemplare ale exclusivistului Alpina B3 2.7 Touring.

Priveste bine si atent catre aceste fotografii! Sansele de a da - chiar si in spatiul virtual, peste un nou BMW E30 break modificat de Alpina... ei bine, sunt extrem de mici.

Nu de alta, dar dupa cum precizam inclusiv la inceputul materialului cu pricina, celebra companie bavareza de tuning a limitat productia modelului B3 2.7 Touring la numai 254 de exemplare.

Unul a fost surprins recent in orasul olandez Varsseveld, el remarcandu-se in special prin caroseria de culoare albastra - insotita, bineinteles, de jante cu design multispita.

Alpina B3 TouringAlpina B3 Touring

O alta particularitate a masinii cu pricina o consta in prelungirea subtila a partii frontale, cei mai atenti la detalii urmand a fi intampinati si de cateva stickere la nivelul profilului lateral.

Cum despre interior nu avem, din pacate, niciun fel de informatie, trecem rapid mai departe si luam la detaliat fisa tehnica a proiectului B3 2.7 Touring semnat Alpina.

In cazul de fata, principala atractie o reprezinta de departe motorizarea cu sase cilindri in linie, de 2.7 litri si 204 cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 7.5 secunde, pe cand viteza maxima depaseste 220 de kilometri pe ora - valori deloc neglijabile pentru un BMW E30 break.

Alpina B3 Touring

Alpina B3 TouringAlpina B3 Touring

Alpina B3 Touring

Sursa Foto: Autogespot.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Alpina B3 Touring
mai multe