A cumparat o masina de politie si a modificat-o cap-coada. Acum arata exact asa

A cumparat o masina de politie si a modificat-o cap-coada. Acum arata exact asa
  • A cumparat un Crown Victoria de politie, apoi l-a modificat
  • Masina a primit o noua suspensie si noi frane
  • Imbunatatirile au continuat sub capota, apoi la interior
Distribuie pe Facebook

Vezi acest Crown Victoria? Candva a fost masina de politie. A iesit intre timp din slujba autoritatilor si se bucura din plin de modificarile primite de-a lungul anilor. Cele mai multe dintre acestea vizeaza, in mod surprinzator, sasiul.

Atunci cand spui Ford Crown Victoria, automat spui taxi sau masina de politie. Din flota de automobile a autoritatilor americane a facut parte si acest model, cumparat de o persoana privata la 160.000 de kilometri.

Nu a fost tras pe dreapta si nici folosit pentru cumparaturi, ci a primit un set de modificari care l-au facut sa vireze exemplar. Amortizoarele ajustabile de la Tokico sau noile bare anti-ruliu doar deschid lista cu bunatati.

Urmeaza apoi jantele pe 18 inch cu anvelope late de 275 de milimetri si diferentialul LSD pe care sta scris Ford Racing. Totodata, acest Crown Victoria mai ofera si discuri de franare Bendix, plus placute Carbotech.

In ceea ce priveste motorizarea V8 de 4.6 litri, proprietarul automobilului care a servit politia din Simi Valley s-a multumit sa bifeze numai o resoftare a unitatii de control. Si un filtru de aer de la K&N, si o evacuare Borla.

O serie de imbunatatiri au fost operate si la nivelul cutiei automate cu patru viteze, in timp ce interiorul are un nou volan, scaune Corbeau si... cam atat. Despre bancheta spate ori alte astfel de dotari nici nu se pune problema.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2018