A fost 510.000 euro de nou, insa acum se vinde cu mai putin de jumate. Cat costa acest exclusivist Bentley

A fost 510.000 euro de nou, insa acum se vinde cu mai putin de jumate. Cat costa acest exclusivist Bentley
  • Un Bentley Continental GTC modificat de Mansory e de vanzare
  • Masina britanica a costat de noua 510.000 de euro
  • Nota de plata se ridica acum la aproximativ 200.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un Bentley Continental GTC echipat cu pachetul LE Mansory, disponibil in numai 24 de bucati, a fost scos la vanzare cu aproximativ 200.000 de euro. Exclusivistul automobil britanic a costat insa de circa doua ori si jumatate mai mult la momentul achizitionarii sale.

Prima companie de tuning care s-a incumetat sa modifice radical un Bentley, Mansory a reusit sa starneasca numeroase controverse cu al sau tratament destinat modelului Continental GTC.

Anuntat la inceputul anului 2007 si disponibil pentru numai 24 de exemplare ale super-decapotabilei britanice, programul Le Mansory includea o serie de elemente supradimensionate pentru caroserie, plus un set de jante pe 22 inch.

Le Mansory Convertible de vanzare

Le Mansory Convertible de vanzare

Schimbarile puse la cale de celebra companie germana de tuning nu vizau insa doar exteriorul Bentley-ului Continental GTC, specialistii Mansory operand numeroase imbunatatiri inclusiv la interior.

Interior care avea sa se remarce acum printr-o delicioasa combinatie contrastanta de alb si rosu, fibra de carbon folosita la decorarea celor patru scaune sport fiind singurul - dar singurul!, detaliu care nu se incadra in aceasta tema.

La final, cele 24 de exemplare ale super-decapotabilei britanice echipate cu pachetul Le Mansory se puteau lauda si cu cate 650 de cai putere, sprintul 0 - 100 km/h realizandu-se astfel in 4.4 secunde.

Le Mansory Convertible de vanzare

De necrezut, dar cat se poate de adevarat. Iar vestea buna este ca, in cazul in care iti doresti sa experimentezi acele vremuri nebune, acum este sansa ta. Ce-i drept, afla ca aceasta distractie se ridica la suma de 199.500 de euro.

199.500 de euro pentru un Bentley Continental GTC din 2009 suna mai degraba a vis decat realitate - cu toate ca avem de-a face cu o masina de numai 13.950 kilometri, insa se poate si mai rau de-atat.

Proprietarul acestui exclusivist Le Mansory Convertible a pierdut in cei sapte ani, doar din deprecierea automobilului, undeva in jurul a 310.000 euro, costul proiectului, de nou, ridicandu-se la 510.000 euro.

Le Mansory Convertible de vanzare

Le Mansory Convertible de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Le Mansory Convertible de vanzare
mai multe