A fost bataie mare pe el. Pretul urias cu care s-a dat acest BMW Seria 7

A fost bataie mare pe el. Pretul urias cu care s-a dat acest BMW Seria 7
  • Fabricat in 2001, acest BMW Seria 7 s-a vandut recent pentru aproape 41.000 de dolari
  • Automobilul bavarez nu este nici pe departe stock, ci ascunde sub capota motorul unui M5 E39
  • Un alt detaliu interesant il reprezinta sistemul de infotainment, de mai generatie noua
Distribuie pe Facebook

45. Este numarul ofertelor primite de acum fostul proprietar al modelului bavarez de lux. Cat despre suma incasata, mai multe detalii in randurile urmatoare.

Motor V12 bi-turbo, 6.6 litri si 610 cai putere. Cutie automata cu opt rapoarte, plus sistem inteligent de tractiune integrala. Acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde si viteza maxima de (pana) la 305 kilometri pe ora.

Sunt caracteristicile primei versiuni M din cariera limuzinei BMW Seria 7. Pe cat de incitant suna formula variantei M760 xDrive, aceasta nu a facut insa decat sa ne deschida apetitul pentru un M7. Cu unitatea V8 de pe M5, de ce nu.

BMW E38 cu motor de M5

BMW E38 cu motor de M5

O astfel de idee a fost aplicata si in cazul de fata, pe un 740i Sport din anul 2001. Cumparat in urma cu aproximativ 14 luni de la primul sau proprietar, automobilul companiei bavareze a primit numaidecat un tuning complex.

Altfel spus, vechiul propulsor de 4.4 litri a fost inlocuit cu motorizarea S62 instalat de BMW sub capota modelului M5 E39. De la vechea berlina de inalta performanta provin, de asemenea, si cutia de viteze, respectiv diferentialul spate.

Tinand cont de plusul de putere din compartimentul motor, limuzina de lux a companiei bavareze a mai primit si franele versiunii 750i. Plus bare anti-ruliu, arcuri H&R, amortizoare Bilstein si, nu in ultimul rand, jante pe 18".

Lista cu modificari continua la interior, cu volanul si ceasurile de M5 E39. Totodata, acest candva BMW 740i Sport mai propune si o consola centrala realizata custom, in care a fost integrat un sistem de infotainment... familiar.

Cotiera imprumutata de la varianta europeana, schimbatorul de viteze iluminat si instalatia audio imbunatatita cu noi difuzoare pun capat meniului din cazul de fata. Meniu vandut, de curand, pentru fabuloasa suma de 40.999 de dolari.

BMW E38 cu motor de M5

BMW E38 cu motor de M5

BMW E38 cu motor de M5

BMW E38 cu motor de M5

BMW E38 cu motor de M5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (116) Poze BMW E38 cu motor de M5
mai multe