A fost candva cel mai tare M3 de pe strazi. Vechiul BMW E46 are motor V10 de M5

A fost candva cel mai tare M3 de pe strazi. Vechiul BMW E46 are motor V10 de M5
  • A fost candva cel mai tare M3 de pe strazi
  • Vechiul BMW E46 are motor V10 de M5
Distribuie pe Facebook

Extremul proiect de tuning se poate lauda, de altfel, si cu o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj.

Prezentat publicului larg acum 35 de ani, impresionantul BMW M3 a fost disponibil la vanzare, de-a lungul timpului, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor nu s-a numarat insa niciodata si o varianta V10.

Dar acest lucru nu inseamna neaparat ca un astfel de model nu exista; dimpotriva, dupa cum o demonstreaza si urmatorul exemplar.

Finisat intr-o nuanta clasica de negru si accesorizat cu un eleron supradimensionat, fabulosul proiect de tuning are, la baza, un M3 E46 si gazduieste in compartimentul motor V10-le de pe BMW M5 E60. De 5.0 litri si 507 cai putere, bineinteles.

In plus, pe langa transplantul de inima, acelasi exemplar se mai poate lauda si cu o noua transmisie: cu dublu ambreiaj, in sapte rapoarte.

Restul modificarilor, daca exista si altele, nu raman decat un mister, insa urmatorul material surprinde cat de rapid este, cu acceleratia la podea, respectivul BMW M3 V10. In special cand vine vorba despre sprintul 100 - 300 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe