A fost luat din nou la modificat. Cum arata acum cel mai frumos Mercedes al momentului

  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes S-Class Coupe vine de la Fostla
  • Proiectul companiei germane are la baza versiunea de performanta S63
  • Meniul include o folie albastra, jante pe 22 inch si 740 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Pe langa imbunatatirile de ordin estetic, respectivul automobil german a mai primit si un total de 740 de cai putere.

La numai cateva luni de la momentul prezentarii sale oficiale a fost declarata 'Masina de Vis a Europei'. Laudele la adresa design-ului exterior, respectiv interior au continuat sa curga insa si ulterior.

Chiar si asa, companiile de tuning din lumea intreaga s-au ingramadit sa ia la modificat versiunea Coupe a Mercedes-ului S-Class. Unele propuneri s-a limitata la noi jante, in timp ce altele au mers mult mai departe.

In ceea ce priveste meniul germanilor de la Fostla, adevarul este undeva la mijloc. Pachetul estetic al modelului din Stuttgart a primit cateva retusuri subtile, tuningul de la motor sunand, in schimb, mult mai interesant.

Si nu din pricina inlocuirii sistemului de evacuare ce insoteste in mod normal versiunea Coupe a Mercedes-ului S-Class. Principala atractie o reprezinta, de fapt, cei 740 CP indesati in compartimentul motor.

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Modul in care unitatea V8 bi-turbo ascunsa sub capota acestui exemplar a ajuns sa dezvolte cu 155 CP mai mult ramane inca un mister. Exista totusi mari sanse ca si turbinele sa se fi ales cu cateva optimizari.

Din pacate, tot la capitolul necunoscute putem trece si performantele. Drept urmare, reamintim ca un Mercedes S63 AMG Coupe are nevoie de numai 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Vestile bune nu se sfarsesc aici. Servit in combinatie cu sistemul de tractiune integrala 4Matic, automobilul german reuseste sa isi incheie respectiva misiune intr-un timp de doar 3.9 secunde - in configuratia standard.

Exceptand surplusul de putere despre care discutam anterior, exemplarul ajuns pe mainile celor de la Fostla se mai poate lauda si cu o folie de culoare albastra. Plus un set de jante pe 22 inch cu design multispita.

Pe scurt, schimbari subtile, dar de efect. Si, mai important de-atat, capabile sa transforme cel mai frumos Mercedes al momentului intr-o aparitie de milioane, pe care nu o poti rata nici sa vrei...

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes S63 AMG Coupe de la Fostla
mai multe