A fost parasit pentru o masina diesel. Atentie, se vinde un Opel Astra OPC cu 400 CP sub capota!

A fost parasit pentru o masina diesel. Atentie, se vinde un Opel Astra OPC cu 400 CP sub capota!
  • Urmatorul Astra OPC a fost scos la vanzare pentru 14.000 euro
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un total de 400 CP
  • Posesorul hatch-ului german si-a luat recent... masina diesel
Distribuie pe Facebook

"Opel Astra OPC cu 400 de cai putere sub capota, parasit pentru un automobil cu motorizare diesel, caut un proprietar care sa ma iubeasca atat pentru performante, cat si pentru consum". Asa ar fi trebuit sa sune anuntul acestui exemplar modificat al hot-hatch-ului german, scos recent la vanzare pentru suma de 14.000 de euro.

Iti mai aduci tu oare aminte de editia speciala Opel Astra OPC Nurburgring, construita pe baza celei de-a treia generatii a modelului german de clasa compacta?

Ei bine, unul dintre cele numai 835 de exemplare oferite de producatorul auto din Russelheim a fost scos recent la vanzare pentru o suma care se ridica la 14.000 de euro.

Nu te grabi sa comentezi pretul acestui Opel Astra OPC Nurburgring Edition fabricat in 2008 si rulat pentru 136.000 de kilometri fiindca mai sunt si altele de spus despre el.

Opel Astra OPC de 400 CPOpel Astra OPC de 400 CP

Opel Astra OPC de 400 CP

Stiai ca motorizarea turbo de doi litri ascunde sub capota dezvolta acum o putere maxima de 400 CP multumita unei turbine Garrett GTX2867R, dar si altor modificari?

Dar ca forta de oprire este asigurata in cazul de fata de un sistem compus din discuri de franare de pana la 345 milimetri, insotite de etriere cu patru pistonase?

Mai multe imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul sasiului, care combina o suspensie coilover de la Bilstein cu un set de jante pe 18 inch marca Sparco.

Cele din urma reprezinta, de altfel, singurele upgrade-uri vizuale notabile, atat exteriorul, cat si interiorul acestui Opel Astra OPC Nurburgring Edition scapand in mare parte neatinse.

In libera traducere, asta inseamna ca avem de-a face cu aceleasi spoilere agresiv stilizate, respectiv scaune cu sport lateral marit precum in cazul modelului stock.

Opel Astra OPC de 400 CP

Opel Astra OPC de 400 CP

Opel Astra OPC de 400 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Astra OPC de 400 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2016