A montat nu unul, ci doua compresoare, pe motorul V12. Acum se desparte de super masina cu 935 CP

  • A fost tunat de un atelier din Germania
  • Motorul V12 a primit doua compresoare mecanice
  • Masina este de vanzare acum in Olanda
Distribuie pe Facebook

Acest Lamborghini Murcielago Roadster tunat a fost scos acum la vanzare in Olanda. Masina este opera unui atelier de tuning din Germania, care a stors peste 900 de cai putere din motorul V12.

Spre sfarsitul anilor '90, mai exact in 1998, Lamborghini a fost cumparat de gigantul german Volkswagen AG si pus sub tutela Audi. Primul model din noua era a fost nimeni altul decat Murcielago, o super masina cu motor V12, aspirat natural, lansata in 2001 si produsa pana in 2010.

Lamborghini Murcielago supraalimentat de vanzare

In acest interval de timp au fost asamblate 4.099 de exemplare, Coupe si Roadster, iar pretul unuia trece si in ziua de azi de 100.000 de euro. Masina din aceste imagini nu este insa un Murcielago Roadster obisnuit, tocmai de aceea actualul proprietar cere pe ea 750.000 de euro.

Lamborghini Murcielago supraalimentat de vanzare

Din cate poti observa, vorbim despre un Lamborghini modificat. Opera unui atelier de tuning din Germania, masina are acum panouri de caroserie din fibra de carbon, faruri asemanatoare cu cele ale lui Reventon, jante aftermarket, o evacuare noua si alte cateva piese de Murcielago LP640.

Lamborghini Murcielago supraalimentat de vanzare

Propulsorul V12 de 6.2 litri a primit si el cateva imbunatatiri, inclusiv pistoane si biele forjate si nu unul, ci doua compresoare mecanice. Toate acestea au facut ca puterea unitatii sa creasca la 935 de cai putere. Din fabrica, Murcielago venea cu 580 de cai putere, suficient pentru a atinge 100 de km/h in 3.9 secunde si o viteza maxima de 332 km/h.

Lamborghini Murcielago supraalimentat de vanzare

Si interiorul acestui Murcielago a fost modificat cap-coada. S-a optat pentru o combinatie de piele alba si Alcantara albastra rezultand astfel un habitaclu la fel de excentric ca si exteriorul din fibra de carbon expusa.

Lamborghini Murcielago supraalimentat de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Murcielago supraalimentat de vanzare
mai multe