A-nnebunit lupul! Iti trebuie multa 'minte' sa pui motorul asta pe o Toyota Land Cruiser

A-nnebunit lupul! Iti trebuie multa 'minte' sa pui motorul asta pe o Toyota Land Cruiser
  • Vizitatorii editiei din acest an a evenimentului SEMA Show pot admira la fata locului o Toyota de 2.000 CP
  • Si mai impresionant este faptul ca avem de-a face cu o creatie bazata pe un exemplar Land Cruiser
  • Extremul proiect de tuning reuseste sa depaseasca 350 de kilometri pe ora multumita modificarilor suferite
Distribuie pe Facebook

De pe mocheta celui mai mare salon de tuning al planetei vine SUV-ul... capabil sa depaseasca un Bugatti Chiron in materie de putere maxima.

Aflata in plina desfasurare la Centrul de Conventii din Las Vegas, editia din acest an a evenimentului SEMA Show gazduieste printre standurile din dotare cateva creatii capabile sa redefineasca termenul 'extrem'.

Cel mai bun exemplu de dat il reprezinta proiectul Toyota Land Speed Cruiser, care impresioneaza in special prin motorizarea ascunsa sub capota. Sau, mai corect spus, prin numarul cailor putere inscris in fisa tehnica.

Toyota Land Cruiser de 2000 CP

Intr-o alta ordine de idei, vorbim de un total de 2.000 CP obtinut in urma modificarii radicale a unitatii cu opt cilindri in V si capacitate de 5.7 litri ce insoteste in mod normal automobilul de origine japoneza.

Mai este nevoie sa iti spunem ca respectivul SUV depaseste un Bugatti Chiron din punctul de vedere al puterii maxime pe care o pune la dispozitia celui suficient de curaj pentru a lua in mana volanul cu patru spite?

Drept urmare, trecem mai departe si anuntam cu aceasta ocazie ca - multumita in mare parte turbinelor Garrett proaspat instalate - proiectul Toyota Land Speed Cruiser are o viteza de top de peste 350 de kilometri pe ora.

Toyota Land Cruiser de 2000 CP

Toyota Land Cruiser de 2000 CP

Pachetul aerodinamic revizuit, suspensia care coboara garda la sol, dar si discurile de franare supradimensionate ori roll-cage-ul de la interior sunt astfel mai mult decat binevenite in cazul de fata.

La final, tratamentul prin care a fost trecut SUV-ul de origine japoneza mai cuprinde si un set de jante Momo cu anvelope Michelin Pilot Super Sport, dar si... un singur scaun. Si acela specific modelelor de curse.

Vestea buna este ca restul dotarilor de confort sau lux, precum climatizarea automata, sistemul de navigatie ori ornamentele realizate din lemn masiv de la nivelul panoului de bord au fost pastrate.

Toyota Land Cruiser de 2000 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Toyota Land Cruiser de 2000 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2016