A primit 336 CP sub capota si jante noi la exterior. Cat costa tuningul de pe acest Volkswagen Arteon

A primit 336 CP sub capota si jante noi la exterior. Cat costa tuningul de pe acest Volkswagen Arteon
  • ABT Sportsline lanseaza un pachet de tuning pentru Volkswagen Arteon
  • Compania germana ofera un nou set de jante, dar si o crestere de putere
  • Lista cu modificari cuprinde inclusiv arcuri pentru coborarea garzii la sol
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning pentru Volkswagen Arteon vine de la ABT Sportsline si include atat o serie de imbunatatiri tehnice, cat si estetice.

Desi a fost lansat oficial abia in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in luna martie, noul Volkswagen Arteon se poate mandri deja cu mai multe pachete de tuning.

Cel mai recent poarta semnatura nemtilor de la ABT Sportline si debuteaza cu o larga varietate de jante din aliaj, clientii avand de ales intre seturi cu dimensiuni de 19, 20 sau 21 de inch, care pleaca de la 2.190 de euro / set.

Pentru un plus de sportivitate, celebra companie din Kempten ofera si patru arcuri pentru coborarea garzii la sol: cu 25 de milimetri pe puntea fata (370 de euro), cu 30 de milimetri pe puntea spate (590 de euro).

VW Arteon de la ABT Sportsline

VW Arteon de la ABT Sportsline

Intr-un final, tratamentul destinat noului Volkswagen Arteon mai cuprinde si o crestere de putere pentru versiunea de top 2.0 TSI cu 280 CP sub capota: 2.290 de euro in schimbul unor valori maxime de 336 CP si 420 Nm.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la posibilitatea ca nemtii de la ABT Sportline sa dezvolte si o serie de imbunatatiri pentru caroserie in cinci portiere sau interiorul cu acelasi numar de locuri.

De fapt, daca este s-o spunem pe cea dreapta, compania din Kempten vinde chiar in acest moment un accesoriu pentru partea frontala; este vorba, mai precis, despre al sau celebru logo, comercializat cu 31 sau 36 de euro.

Cat despre costul unui Volkswagen Arteon, un astfel de automobil costa in cel mai 'fericit' caz 34.881 de euro, pret valabil pentru versiunea de echipare Elegant cu motorizarea 2.0 TSI de 190 CP si cutia DSG7.

Pentru clientii care vor sa bifeze si cresterea de putere de la ABT, varianta 2.0 TSI cu 280 CP sub capota porneste in Romania de la 45.140 de euro, o adevarata optiune de top inclusiv din punctul de vedere al notei de plata.

VW Arteon de la ABT Sportsline

VW Arteon de la ABT Sportsline

VW Arteon de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Arteon de la ABT Sportsline
mai multe