A primit suspensie pe aer si fura toate privirile la semafor. Sau in alte locuri

  • Cea mai noua creatie a nemtilor de la Folia-Project are la baza un Golf GTI Mk. VI
  • Hot-hatch-ul celor de la Volkswagen a primit suspensie pe aer si jante in cinci spite duble
  • Mai multe modificari a suferit si caroseria in trei portiere a respectivului exemplar
Distribuie pe Facebook

Cum arata de aproape acest hot-hatch german, dar si ce alte modificari ofera el... ei bine, ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Afiseaza un design unic la nivel de caroserie si poarta cu mandrie jante din aliaj in cinci spite duble. Chiar si asa, suspensia pe aer este cea care i-a schimbat complet aspectul.

Dupa cum ti-ai dat deja seama, subiectul principal al acestui material il reprezinta un automobil usor modificat. Un Volkswagen Golf GTI din generatia a sasea, mai exact.

Pe langa accesoriile anterior mentionate, hot-hatch-ul de origine germana mai dispune si de un sistem de franare marca Brembo. Sau de scaune Recaro cu suport lateral marit.

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

Ramane, din pacate, un mister daca imbunatatirile au continuat sau nu si sub capota. Drept pentru care, tinem sa reamintim ca versiunea standard ofera un benzinar 2.0 TSI.

Livrata alaturi de patru cilindri, unitatea in cauza dezvolta 210 cai putere. Suficient pentru ca acul vitezometrului sa indice sosirea celor 100 km/h dupa aproximativ 6.9 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, vechiul Volkswagen Golf GTI accelera pana la 238 sau 240 km/h. Diferenta era data de tipul transmisiei pentru care s-a optat: DSG sau manuala.

Ca o scurta paranteza, cea mai noua generatie a hot-hatch-ului german dispune de 230 CP in varianta normala. Puterea maxima creste la 245 CP in cazul modelului Performance

Sprintul 0 - 100 km/h dureaza astfel 6.4 secunde in prima dintre cele doua situatii. Ultima este si mai interesanta, aceasta prezentand un timp imbunatatit cu 0.2 secunde.

Tragem linie, inchidem paranteza si revenim la vechiul Volkswagen Golf GTI din generatia a sasea. Care a primit suspensie pe aer si fura toate privirile la semafor sau in alte locuri.

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

VW Golf GTI cu perne de aer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze VW Golf GTI cu perne de aer
mai multe