A scos-o in teste ca sa vada cum trage dupa ce a primit 150 CP in plus. VIDEO cu masina de 450 CP si tractiune fata

A scos-o in teste ca sa vada cum trage dupa ce a primit 150 CP in plus. VIDEO cu masina de 450 CP si tractiune fata
  • Sub capota acestui Leon Cupra se ascund acum 450 CP
  • Compacta celor de la SEAT a primit si alte modificari
  • Modelul in cauza ne invita la un test de acceleratie
Distribuie pe Facebook

Modificarile aduse propulsorului turbo de doi litri nu sunt insa singurele noutati cu care acest SEAT Leon Cupra isi intampina competitia, automobilul spaniol renuntand inclusiv la bancheta spate pentru o doza extra de performanta.

Ascunde sub capota un benzinar 2.0 turbo de 300 CP si are nevoie de putin peste 5.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Noul SEAT Leon Cupra 300, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, ocupa un loc fruntas in topul celor mai performante compacte cu tractiune fata ale momentului.

Si cu toate acestea, exista numeroase persoane nemultumite de cifrele, numerele si valorile ce insotesc modelul spaniol construit pe aceeasi platforma cu VW Golf. Asa a luat nastere versiunea R450-R, care gazduieste in compartimentul motor o herghelie demna de ultima generatie a germanului Audi RS5.

Cei 450 de cai putere prezenti acum la datorie sunt insa doar inceputul, acest SEAT Leon Cupra 300 primind si alte modificari pentru un plus de performanta, precum inlocuirea banchetei spate cu un roll-cage custom. Din primele imagini, proprietarul a optat si pentru noi jante, dar si noi frane.

Efectul schimbarilor anterior amintite il vom vedea chiar in urmatorul material video, proiectul R450-R fiind scos de curand pe circuit pentru o demonstratie de forta, de tip 0 - 265 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2018