A scos o suta de mii din buzunare si l-a tunat ca in reviste. Bolidul german e acum de vanzare

A scos o suta de mii din buzunare si l-a tunat ca in reviste. Bolidul german e acum de vanzare
  • Aproape 100.000 de euro a costat tuningul acestui BMW M4 Coupe
  • Punctul culminant il reprezinta pachetul exterior de la Liberty Walk
  • Automobilul bavarez a fost scos la vanzare pentru 97.750 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe langa motorizarea care dezvolta acum 511 CP, lista cu modificari mai include si o suspensie pe aer, un body kit de la Liberty Walk, plus patru jante marca Vossen.

Pentru amatorii de proiecte extreme, industria tuningului echivaleaza cu un singur nume: Liberty Walk. De altfel, celebra companie infiintata in Japonia este si cea care s-a ocupat de acest BMW M4 Coupe.

Fabricat acum mai bine de trei ani si jumatate, la sfarsitul lui 2014, bolidul german a primit un body kit in valoare de 30.000 de euro. Cu spoilere agresiv stilizate si aripi proeminente, printre multe altele.

Ulterior, proprietarul automobilului din Munchen a instalat si un set de jante marca Vossen, in valoare de 15.000 de euro. Acestuia i se adauga o suspensie pe aer de la AirREX, care a costat alte 10.000 de euro.

Sistemul audio nou, evacuarea Akrapovic si volanul BMW M Performance au crescut nota de plata cu peste 20.000 de euro. Iar lista continua, cu toate ca modificarile au dublat pretul de lista al lui M4.

Rulat pentru aproximativ 51.800 de euro, bolidul german mai dispune si de o capota custom, amplificator placat cu aur ori geamuri cu tenta fumurie. Interiorul e stock, insa motorul dezvolta - mai nou - 511 CP.

Continuand in acelasi ritm, meniul standard pentru care a optat proprietarul automobilului din Munchen este cel putin la fel de bogat. Farurile adaptive cu tehnologie LED sunt doar un prim exemplu.

Nu lipsesc din peisaj nici scaunele fata cu reglare electrica si functie de incalzire. Climatizarea automata, transmisia cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj sau navigatia afisata pe un ecran supradimensionat.

Afisajul pe parbriz, camera pentru marsarier si sistemele de siguranta activa completeaza pachetul cu dotari al acestui BMW M4 Coupe. Care, fie vorba intre noi, se vinde pentru 97.750 de euro.

BMW M4 cu kit Liberty Walk

BMW M4 cu kit Liberty Walk

BMW M4 cu kit Liberty Walk

BMW M4 cu kit Liberty Walk

BMW M4 cu kit Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW M4 cu kit Liberty Walk
mai multe