A scos pe autostrada un RS6 cu 700 CP sub capota ca sa vada cat de rapid este. La 324 km/h insa, vitezometrul a luat-o razna complet

A scos pe autostrada un RS6 cu 700 CP sub capota ca sa vada cat de rapid este. La 324 km/h insa, vitezometrul a luat-o razna complet
  • A scos pe autostrada un RS6 cu 700 CP sub capota ca sa vada cat de rapid este
  • La 324 km/h insa, vitezometrul a luat-o razna complet
Distribuie pe Facebook

Cat de rapid este, in linie dreapta, un Audi RS6 Avant cu 700 de cai in compartimentul motor? Imposibil de aflat, daca te bazezi doar pe vitezometrul din fabrica.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape o decada, inca din luna decembrie a anului 2012, vechiul RS6 Avant a reusit sa atraga numaidecat atentia asupra sa. In special datorita propulsorului V8 cu doua turbine, de patru litri si - initial - pana la 560 de cai, daca mai era nevoie de precizat.

Ulterior, acelasi super-break din portofoliul companiei Audi a primit si o versiune de top Performance. Pusa in miscare de o versiune cu 605 CP a unitatii mentionate anterior, in randul de mai sus.

Exemplarul din urmatorul material video pluseaza si mai mult, sub capota sa fiind ascunsa o varianta de 700 de cai a motorizarii V8 TFSI cu capacitatea cilindrica de 3.993 de centimetri cubi. Care ar trebui sa rezolve clasica acceleratie de la 0 la 100 km/h intr-un timp mai mic de trei secunde.

In schimb, daca vine vorba despre valoarea din dreptul vitezei de top, acest Audi RS6 Avant de generatie mai veche promite sa depaseasca 320 de kilometri pe ora. Cu cat, nu stie inca nimeni.

Si, cel mai probabil, nici nu vom afla vreodata. Scos, recent, pe Autobahn, super-break-ul din portofoliul companiei cu patru cercuri a reusit sa sprinteze pana la 324 km/h, cateva secunde mai tarziu de la momentul respectiv... acul vitezometrului sarind la zero si revenindu-si abia pe franare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2021