A transformat un Porsche 911 in HOT ROD, iar tot internetul a innebunit de furie cand a vazut cum arata. FOTO

A transformat un Porsche 911 in HOT ROD, iar tot internetul a innebunit de furie cand a vazut cum arata. FOTO
  • A transformat un Porsche 911 in HOT ROD
  • Tot internetul a innebunit de furie cand a vazut cum arata
  • Controversatul proiect de tuning este acum de vanzare
Distribuie pe Facebook

Controversatul proiect de tuning este acum de vanzare, specialistii casei de licitatii insarcinate cu gasirea unui cumparator sperand sa obtina, in cazul in care o astfel de persoana va si aparea, undeva in jurul a 5.000 - 10.000 de lire sterline.

Un Porsche 911 fabricat la inceputul anilor '70 va fi scos, chiar saptamana aceasta, la vanzare, in cadrul unei licitatii organizate on-line de celebra casa Bonhams. Nota de plata?

Inainte de a vorbi despre bani, trebuie mentionat ca respectivul exemplar al gamei germane nu mai arata deloc ca la momentul in care a parasit linia de productie, cu aproximativ jumatate de secol in urma.

Porsche 911T Hot Rod

Porsche 911T Hot Rod

Ajuns pe mainile unui anumit Alexandre Danton, Porsche-le 911T asamblat in anul 1971 a fost transformat imediat intr-un soi de hot rod. Lucru deranjant pentru fanii masinii nemtesti.

Ce este drept, nici rezultatul in fine nu pare extrem de convingator, anumite detalii lasand impresia de grabite sau nefinalizate, dupa cum reprezinta, de ce nu, si cazul retete specifice departamentului interior.

Extrem de controversat se anunta si motorul de sub capota, acelasi Porsche 911 fabricat la inceputul anilor '70 renuntand la vechea unitate aspirata cu sase cilindri. Din spate.

Porsche 911T Hot Rod

Respectivul exemplar al gamei germane vine acum, spre deosebire de momentul in care a parasit linia de productie, cu aproximativ jumatate de secol in urma, cu un V8 turbo de Bentley, montat frontal.

Propulsorul caracteristic Porsche-lui 911T asamblat in anul 1971 si transformat in hot rod de Alexandre Danton mai ofera si o capacitate de 6.75 litri. Plus peste 300 de cai.

Dupa cum precizam si anterior, controversatul proiect va fi scos curand la vanzare, casa de licitatii Bonhams sperand sa obtina intre 5.000 si 10.000 de lire sterline pe masina neomologata circulatiei publice.

Porsche 911T Hot Rod

Porsche 911T Hot Rod

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 911T Hot Rod
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2021