A tras lozul castigator. Acum toata lumea il invidiaza pentru cum arata masina lui

A tras lozul castigator. Acum toata lumea il invidiaza pentru cum arata masina lui
  • Cel mai nou tuning pentru VW T-Roc vine de la Top Secret
  • Automobilul german a primit jante din aliaj pe 20 inch
  • Meniul continua cu o folie tricolora si suspensie pe aer
Distribuie pe Facebook

Suspensia pe aer si jantele de dimensiuni generoase par sa reprezinta formula castigatoare in lumea tuningului de astazi. O demonstreaza inclusiv acest Volkswagen T-Roc modificat de germanii de la Top Secret.

Cel mai accesibil crossover din gama Volkswagen, noul T-Roc se vinde ca painea calda. Si mai interesant este insa cum unele dintre exemplarele livrate de compania germana ajung imediat pe mana celor mai mari nume din industria tuningului. Pentru imbunatatiri modeste sau majore, depinde de client.

Despre proiectul Top Secret nu sunt extrem de multe de spus ori scris. Cert este ca automobilul din cazul de fata mizeaza pe formula castigatoare a anilor si, probabil, a anilor care vorba urma. O formula care, dupa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, cuprinde o suspensie pe aer si jante de dimensiuni generoase.

VW T-Roc de la Top Secret

Modificari simple, dar de efect, ar spune unii. Si nimeni nu ii poate contrazice, mai ales prin prisma impactului pe care il are un set de incaltari de 20 inch pe un crossover de clasa subcompacta, asa cum este Volkswagen T-Roc. In acelasi timp, modelul companiei germane este ajutat si de noua folie tricolora.

Nuante mate de negru, rosu si auriu isi dau intalnire la nivelul caroseriei in cinci portiere, logo-urile Top Secret de pe portiere lamurindu-i imediat pe curiosii care se intreaga cui ii apartine acest proiect de tuning. Un proiect de tuning despre care, din pacate, nu se poate spune cu exactitate si daca a primit si un plus de putere.

Asadar, lasam in urma automobilul din cazul de fata si redeschidem brosura oficiala a celui mai accesibil crossover din gama Volkswagen pentru a reaminti ca modelul T-Roc este oferit alaturi de motorizari turbo cu pana la 190 CP. Situatia s-ar putea schimba insa in viitor, zvonurile vorbind despre un T-Roc R.

In situatia in care speculatiile se vor adeveri, sub capota respectivei versiuni de motorizari vom intalni unitatea de doi litri si 310 CP a sportivei de clasa compacta Golf, oferita alaturi de tractiunea integrala 4Motion. Abia atunci sa vezi distractie!

VW T-Roc de la Top Secret

VW T-Roc de la Top Secret

VW T-Roc de la Top Secret

VW T-Roc de la Top Secret

VW T-Roc de la Top Secret

VW T-Roc de la Top Secret

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze VW T-Roc de la Top Secret
mai multe