A trecut deja pe la Hamann. Trebuie sa pui doar banii jos si sa iei acasa acest Seria 5 Touring

  • Acest 540i xDrive Touring a trecut deja pe la Hamann
  • A primit un bodykit si o suspensie care coboara garda la sol
  • Vine cu mai multe dotari optionale din fabrica
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui BMW Seria 5 Touring si-a dat masina pe mana specialistilor de la Hamann, iar acum o vinde pentru o suma formata din sase cifre. Sub capota, break-ul german ascunde un propulsor twin-turbo de trei litri.

Daca esti in cautarea unui break performant, cu motor pe benzina, si esti fanul bavarezilor de la BMW, atunci cel din imagini este cea mai buna varianta pentru tine. Este vorba despre un Seria 5 Touring, insa nu orice Seria 5 Touring, ci un 540i xDrive.

BMW 540i Touring by Hamann

Asta inseamna ca sub capota are un propulsor de 3.0 litri, twin-turbo, tractiune integrala si o cutie de viteze automata Steptronic (sau Steptronic Sport).

BMW 540i Touring by Hamann

Ca oferta sa fie si mai atractiva, acest exemplar a trecut deja pe la specialistii Hamman, cunoscuti pentru faptul ca imping modelele constructorului bavarez de automobile dincolo de orice limite. Cu acest 540i xDrive nu au fost chiar atat de darnici, in sensul ca unitatea pe benzina este in continuare stock, asta insemnand ca dezvolta tot 340 de cai putere ca si inainte sa le treaga pragul.

BMW 540i Touring by Hamann

I-au instalat totusi un bodykit, compus din spoilere, aripa spate discreta montata deasupra lunetei, praguri, jante cu diametrul de 21 de inch, iesiri negre pentru sistemul de evacuare, pedale din aluminiu, covorase speciale si desigur, o suspensie care coboara putin garda la sol.

BMW 540i Touring by Hamann

Daca vrei sa iei acasa acest BMW 540i xDrive Touring, trebuie "sa pui jos" nu mai putin de 104.900 de euro. Desigur, poate parea o suma mare avand in vedere ca acest model pleaca de la 66.420, insa nu uita ca primesti toate imbunatatirile enumerate mai sus si inca vreo cateva dotari optionale.

BMW 540i Touring by Hamann

Printre acestea regasim volanul incalzit, plafonul panoramic, Comfort Access, pachetul M Sport, camera de marsarier, scaune si bancheta incalzita, lumina ambientala, sistem de sunet Harman Kardon, BMW Gesture Control, hotspot Wi-Fi si multe altele.

BMW 540i Touring by Hamann

BMW 540i Touring by Hamann

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW 540i Touring by Hamann
mai multe