Abia le-a fost livrat noul Arteon, insa nu au stat prea mult pe ganduri. I-au pus deja o suspensie pe aer si jante de Audi

Abia le-a fost livrat noul Arteon, insa nu au stat prea mult pe ganduri. I-au pus deja o suspensie pe aer si jante de Audi
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Volkswagen Arteon vine de la Werk 2 Automotive
  • Lista cu modificari a companiei germane incepe cu o suspensie pe aer si jante de Audi
  • Alte imbunatatiri includ franele unui RS6 si folie neagra pentru anumite detalii cromate
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat proaspat lansatului Volkswagen Arteon vine de la compania germana Werk 2 Automotive si include o suspensie pneumatica, jante de Audi TT-RS, plus alte imbunatatiri mai mult sau mai putin vizibile.

La mai putin de 12 luni de la stoparea productiei celebrului CC, Volkswagen a iesit pe piata cu un nou Passat atipic. Proaspat lansatul Arteon, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, iese in evidenta printr-un design mai sportiv ca oricand si, totodata, o caroserie in cinci portiere.

Despre urmasul primului coupe cu patru usi din istoria companiei germane se mai poate spune, de asemenea, si ca are mare priza la industria tuningului. O demonstreaza numeroasele modificari anuntate intr-o perioada scurta de timp si la mica distanta de la livrarea celor dintai exemplare.

Ultimele imbunatatiri au ca sursa de provenienta atelierul Werk 2 Automotive si constau intr-o suspensie pe aer, plus un set de jante de Audi TT-RS. Tot in cazul de fata se mai poate vorbi, de asemenea, si despre indepartarea mai multor detalii cromate de la nivelul caroseriei in cinci portiere.

Sub capota, motorul bi-turbodiesel de doi litri si 240 de cai putere a scapat complet neatins. In schimb, franele acestui Volkswagen Arteon au fost inlocuite cu unele mult mai mari si mai performante, pe care specialistii companiei germane le-au imprumutat tot de la un Audi - un RS6, mai exact.

Pentru moment, lista cu modificari se incheie aici, insa nu ar fi deloc surprinzator daca aceasta va fi completata in viitor si cu alte imbunatatiri. Imbunatatiri precum un plus de putere, o noua tapiterie din piele sau alcantara, cateva ornamente realizate din fibra de carbon si asa mai departe.

Volkswagen Arteon de la Werk 2 Automotive

Volkswagen Arteon de la Werk 2 Automotive

Volkswagen Arteon de la Werk 2 Automotive

Distribuie pe Facebook
mai multe