AC Schnitzer pregateste un BMW 550i pentru Geneva Motor Show

AC Schnitzer pregateste un BMW 550i pentru Geneva Motor Show
Asa cum era de asteptat, casa de tuning de pa langa casa BMW, celebra AC Schnitzer, pregateste niste "bunatati" pentru Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de doua concepte, unul care are la baza modelul roadster Z4 si acesta, un BMW 550i de familie. Evident, dupa modificari, familia va putea "zbura" cu 320 km/h...
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto de la Geneva are deja montata mocheta, iar standurile au fost distribuite firmelor. Mai urmeaza sa se deschida portile expozitiei. AC Schnitzer a pregatit cateva masini interesante si performante, asa cum ne-au obisnuit. Insa inainte de expozitie, tunerii germani sunt foarte zgarciti cu informatiile legate de modelele ce vor fi dezvaluite...

In primul rand, un BMW seria 5 model 550i numit ACS5 Sport S Saloon se bucura de un set de modificari la motor si estetice. Din putinele detalii furnizate de tunerul bavarez, este vorba de motorul 4.4 litri V8 twin-turbo ce produce in varianta de serie 407 cp si 600 Nm. Acesta a fost modificat pentru a produce 540 cp si 750 Nm, pentru a accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4,5 secunde. Viteza maxima a masinii dupa schimbarile tehnice se pare ca este undeva la 320 km/h.

Si cum traim intr-o era verde si ecologica, AC Schnitzer a asigurat clientii interesati de mediul inconjurator ca masina modificata, chiar daca a primit zeci de ajustari la admisie si evacuare, dar si la debitul mai mare de combustibil, emisiile de CO2 sunt identice cu cele ale masinii stoc. Asa tuner mai spunem si noi, bravo!

Pe langa pachetul de putere, compania de tuning mai doteaza BMW-ul 550i cu suspensie noua, jante si un kit exterior. Dar masina reala si completa o vom vedea la Salonul Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe