AC Schnitzer vine cu noi spoilere si 360 CP pentru BMW X4

AC Schnitzer vine cu noi spoilere si 360 CP pentru BMW X4
  • De la AC Schnitzer vine cel mai nou program de tuning pentru BMW X4
  • Propunerea germanilor include atat un plus de putere, cat si modificari exterioare
  • Clientii au la dispozitie chiar si o serie de imbunatatiri interioare
Distribuie pe Facebook

Noul X4 nu este nici pe departe cel mai reusit produs din portofoliul BMW, modelul bavarez cazand nu de putine ori prada criticilor. Iar motivele sunt lesne de inteles: cu un asa design, cine mai are nevoie de... dusmani?

Vestea buna este ca majoritatea companiilor de tuning au raspuns pozitiv la provocarea inaintata de exteriorul controversat al crossover-ului coupe din Munchen, iar cei care cauta o solutie pentru rezolvarea acestei probleme au la dispozitie mai multe optiuni.

Cea mai recenta propunere vine din partea specialistilor AC Schnitzer, care s-au pus pe imbunatatit inclusiv spectul interior, respectiv performantele tehnice.

Inainte insa de a da buzna in cabina si sub capota BMW-ului X4, germanii au instalat noi spoilere la nivelul partii frontale si posterioare, meniul exterior continuand cu eleronul destinat portbagajului si incheindu-se in cele din urma cu jantele de dimensiuni generoase.

La interior, oferta celebrei companii de tuning din Aachen se limiteaza la un pedalier din aluminiu, covorase din velur si, bineinteles, schimbator de viteze iluminat.

Daca vine vorba in schimb despre partea tehnica, vestea buna este ca cinci dintre cele sapte propulsoare ale crossover-ului coupe din Munchen promit acum un plus de putere si performanta multumita interventiilor operate sub capota de specialistii AC Schnitzer.

Asadar, versiunea 20i dispune, mai nou, de 245 CP, pe cand varianta 28i propune 294 CP. 360 CP este numarul magic in cazul modelului BMW X4 cu motorizarea 30i.

Pentru cei care au ales unitatile turbodiesel, valorile rezultate in urma tratamentului prescris de germani variaza intre 309 (30d) si 360 CP (35d). Pe langa optimizarea unitatii de control, clientii pot opta si pentru un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

O pereche de arcuri ce coboara garda la sol a crossover-ului coupe din Munchen cu aproximativ 30 de milimetri pune capat programului de tuning pregatit AC Schnitzer.

BMW X4 de la AC Schnitzer

BMW X4 de la AC Schnitzer

BMW X4 de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2016