Acest BMW Seria 1 ascunde sub capota un motor V8 AMG. FOTO ca sa te convingi si singur

Acest BMW Seria 1 ascunde sub capota un motor V8 AMG. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Acest BMW Seria 1 ascunde sub capota un motor V8 AMG
  • Propulsorul de 6.2 litri produce o putere maxima de 550 CP
  • Automobilul bavarez este de vanzare pentru 29.900 euro
Distribuie pe Facebook

Cel mai controversat BMW Seria 1 din intreaga lume? Acest exemplar modificat special pentru competitiile de drift, care ascunde sub capota un motor V8 de 6.2 litri si provenienta... Mercedes-AMG.

In timp ce unii au preferat sa sara peste partea cu personalizarea propriului exemplar, proprietarul acestui BMW Seria 1 a optat pentru un tuning extrem de agresiv. Pana la urma urmei avea in plan constructia unei masini de drift.

Dupa ce a primit mai multe elemente de caroserie specifice versiunii de inalta performanta 1 M, compacta bavareza a intrat in operatie pentru un transplant de motor. Alegerea facuta in cazul de fata ii va necaji insa pe multi.

BMW Seria 1 cu motor V8 AMG

Chiar daca are la baza un BMW Seria 1 de prima generatie, masina de drift ascunde sub capota un motor V8 de 6.2 litri si provenienta... Mercedes-AMG. Unul modificat pentru a dezvolta o putere maxima de 550 CP, spune proprietarul.

Tot de la rivali este imprumutata si cutia de viteze, compacta bavareza venind acum la pachet alaturi de transmisia unui Mercedes 3.0 diesel. De cealalta parte, franele si puntea spate au fost luate direct de pe un M3 (E92).

Alte detalii in cazul acestui BMW Seria 1 includ servodirectie electrica, radiator pentru ulei, roll cage de la IRECO SPORT si un sistem de stingere a incendiilor. Din meniu nu lipsesc insa nici scaunele scoica sau ceasurile aditionale.

Intr-un final, despre vechea compacta bavareza mai trebuie spus si ca a fost scoasa, de curand, la vanzare. Nota de plata in cazul masinii de drift cu motor V8 de 6.2 litri si proveninenta Mercedes-AMG se ridica la 29.900 euro.

BMW Seria 1 cu motor V8 AMG

BMW Seria 1 cu motor V8 AMG

BMW Seria 1 cu motor V8 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW Seria 1 cu motor V8 AMG
mai multe