Acest BMW Seria 3 a trecut de la banal la special cu o singura modificare. A primit un interior nou-nout. FOTO

Acest BMW Seria 3 a trecut de la banal la special cu o singura modificare. A primit un interior nou-nout. FOTO
  • Cel mai nou proiect de la Carlex are la baza un banal 320i
  • Masina bavareza a primit piele si cusaturi contrastante
  • Polonezii au optat inclusiv pentru alcantara cu detalii
Distribuie pe Facebook

Nu intotdeauna este necesar un M3 pentru a fura priviri si intoarce capete. O demonstreaza acest banal 320i in patru cilindri, care a primit de curand un interior cu totul si cu totul special.

Ofera un propulsor turbo si o caroserie in patru usi. La fel ca el sunt alte cateva sute de mii de automobile, astfel ca proprietarul acestui BMW 320i de ultima generatie a apelat la industria tuningului pentru a-si personaliza putin masina.

Asa se explica si elementele de fibra de carbon proaspat aparute la nivelul spoilerului fata. Sau, atractia principala a exemplarului din cazul de fata, interiorul imbracat in piele neagra, cusuta cu ata de culoare contrastanta.

Cum milioane de clienti mizeaza pe pielea negra pentru decorarea cabinei automobilului din dotare, soferul acestui BMW 320i de ultima generatie a optat pentru ceva in plus. Vezi, de exemplu, pielea care imita fibra de carbon...

Exista, de asemenea, si cateva suprafete acoperite cu alcantara, care aduc in cockpit doza de sportivitate insuflata de rosul in care a fost finisat exteriorul. Si, totodata, contrasteaza ornamentele din lemn de pe bord, usi si consola centrala.

Despre potentialele imbunatatiri tehnice primite de acest 320i de ultima generatie nu exista niciun fel de informatie. Cert este ca versiunea standard a masini bavareze ascunde sub capota un 2.0 turbo de 184 cai putere.

Sprintul de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza in 7.2 secunde in varianta cu tractiune spate si cutie automata. Ar fi durat 7.6 secunde daca am fi avut de-a face cu varianta automata si 4x4, potrivit informatiilor publicate pe site-ul BMW.

In Romania, un 320i porneste de la 36.236 euro, TVA inclus. Pretul urca insa pana la 44.654 euro in cazul in care clientul opteaza pentru cutia Steptronic sport si sistemul de tractiune integrala xDrive disponibile optional.

BMW 320i de la Carlex Design

BMW 320i de la Carlex Design

BMW 320i de la Carlex Design

BMW 320i de la Carlex Design

BMW 320i de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW 320i de la Carlex Design
mai multe