Acest Golf 7 este cosmarul oricarui sofer de BMW. VIDEO

Acest Golf 7 este cosmarul oricarui sofer de BMW. VIDEO
  • Acest Volkswagen Golf este cosmarul oricarui sofer
  • Modelul german parcurge sfertul de mila in 9.58 secunde
  • Lipsa modificarilor estetice il transforma in sleeper
Distribuie pe Facebook

Acest Volkswagen Golf este cosmarul oricarui sofer. Chiar daca nu o arata, automobilul german parcurge sfertul de mila in doar...

Facelift-ul primit de curand de generatia cu numarul sapte a modelului Volkswagen Golf i-a adus versiunii de inalta performanta R un plus de zece cai putere sub capota. O nimica toata daca visai sa devii regele pistelor de drag.

De cealalta parte, acest exemplar al hot-hatch-ului german ramane cu gura inchisa atunci cand vine vorba despre puterea sa maxima. Cert este ca primit modificari serioase la nivelul celebrei motorizari turbo de doi litri.

Asa se face ca, atunci cand vine vorba de timpul necesar parcurgerii sfertului de mila, cazul de fata aduce in discutie un 9.58 secunde. Comparativ, un Challenger Demon are nevoie de 9.65 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 402 metri.

Tinand cont de aceasta situatie, nu este deloc de mirare ca respectivul Golf R se autoproclama cel mai rapid din lume. Iar recordul cu pricina atarna si mai greu in conditiile in care modificarile estetice lipsesc cu desavarsire.

Distribuie pe Facebook
mai multe