Acest Mercedes Viano a fost modificat in Polonia si arata atat de bine incat...

Acest Mercedes Viano a fost modificat in Polonia si arata atat de bine incat...
  • Cel mai nou proiect de tuning de la Carlex Design are la baza modelul Mercedes Viano
  • Specialistii polonezi au optat pentru o configuratie cu piele bi-colora, neagra si maronie
  • Nu lipsesc din meniu nici suprafetele decorate cu accente din lemn sau alcantara
Distribuie pe Facebook

... soferului sau nu ii mai vine sa ia pe nimeni altcineva la bord. Bine, poate am exagerat putin cu aceasta ultima parte, insa restul este complet adevarat.

Dupa ce au modificat prima camioneta din istoria moderna a companiei Volkswagen si... remorca unui tir, polonezii de la Carlex Design s-au pus pe imbunatatit un Mercedes Viano de generatie a doua.

Atat cabina, cat si compartimentul destinat pasagerilor au primit suprafete imbracate in piele de culoare neagra si maronie, acompaniate in anumite cazuri de cusaturi contrastante si accente de alcantara.

Mai mult de-atat, specialistii celebrului atelier de tuning din Europa Centrala i-au oferit un motiv in plus de mandrie - o dunga portocalie care nu poate fi trecuta cu vederea de niciun, si lemnului de pe bord.

Intr-un final, fiecare dintre cele opt scaune instalate de Mercedes in interiorul acestui Viano a fost decorate cu diverse motive pe spatar si sezut, pe cand tetierele poarta acum pe mijloc logo-ul companiei Carlex Design.

Tinand cont de domeniul de activitate al polonezilor, este aproape imposibil ca automobilul producatorului din Stuttgart sa se fi ales si cu cateva upgrade-uri de ordin exterior sau, mai important de atat, mecanic.

Revenind la cabina vechiului monovolum, ar fi extrem de interesant de vazut cum ar arata o propunere a celebrului atelier de tuning din Europa Centrala pentru clientii care au cumparat un V-Class.

Mercedes Viano de la Carlex Design

Mercedes Viano de la Carlex Design

Mercedes Viano de la Carlex Design

Mercedes Viano de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes Viano de la Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2017