Adio, BMW M6: Noul Alpina B6 Gran Coupe are 600 CP si tractiune integrala!

Adio, BMW M6: Noul Alpina B6 Gran Coupe are 600 CP si tractiune integrala!
  • Alpina B6 Gran Coupe primeste un facelift pentru versiunea 2016
  • Modelul german ofera acum 600 cai putere si tractiune integrala
  • Sprintul 0 - 100 km/h se realizeaza mai nou in doar 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cauti cumva un automobil stilat, dar in acelasi timp extrem de performant? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit: noul Alpina B6 Gran Coupe (2016) ofera tot ceea ce ti-ai putea dori de la un automobil in patru usi. Si chiar mai mult de-atat.

Avand la baza versiunea imbunatatita a BMW-ului Seria 6 Gran Coupe, cea din urma creatie a celebrei case de tuning din Buchloe reuseste sa imbine eleganta si sportivitatea intr-un pachet estetic unic, ca niciun altul.

Daca prelungirile subtile atasate spoilerelor fata si spate, respectiv legendarele jante multispita pe 20 inch reprezinta principalele atractii ale aspectului exterior, meniul interior impresioneaza in special prin numeroasele insertii de piele fina si ornamente realizate din lemn masiv.

Alpina B6 FaceliftAlpina B6 Facelift

Alpina B6 Facelift

Si totusi, modificarile operate in compartimentul motor sunt insa cele care vor face deliciul clientilor, modelul Alpina B6 Gran Coupe propunand pentru varianta 2016 o crestere evidenta de putere si performanta.

Intr-o alta ordine de idei, motorul V8 bi-turbo cu o capacitate cilindrica de 4.4 litri se lauda acum cu un total de 600 CP, in timp ce cuplul maxim a urcat pana la pragul celor 800 Nm - un plus de 40 cai putere si 120 Newton-Metri comparativ cu ceea ce ofera ultimul M6.

Apoi, ca totul sa fie mai dramatic, cifrele si numerele anterior mentionate sunt livrate exclusiv tuturor celor patru roti, astfel ca pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 96 km/h sunt necesare 3.6 secunde.

Cat despre viteza maxima, nu putem spune decat urmatorul lucru: modelul Alpina B6 Gran Coupe, in varianta 2016, este capabil de o incursiune pana la 322 de kilometri pe ora - acolo unde intra in actiune limita electronica instalata de inginerii companiei bavareze de tuning.

Preturile pentru care te poti bucura de serviciile unei astfel de bijuterii raman cea mai mare necunoscuta a momentului, singurele informatiile disponibile cu privire la acest aspect dezvaluind data la care se da startul comenzilor: martie 2015.

Alpina B6 Facelift

Alpina B6 Facelift

Alpina B6 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Alpina B6 Facelift
mai multe