Adio plastice, bun venit piele: Camaro ZL1 cu interior de la Carlex Design

Adio plastice, bun venit piele: Camaro ZL1 cu interior de la Carlex Design
  • Cel mai nou proiect de tuning de la Carlex Design are la baza Chevrolet-ul Camaro ZL1
  • Muscle car-ul american ofera acum o combinatie de piele neagra si galbena
  • Nu lipsesc din meniu nici accentele de alcantara sau ornamentele lucioase
Distribuie pe Facebook

Calitatea materialelor interioare nu este chiar punctul forte al Chevrolet-ului Camaro ZL1, muscle car-ul american impresionand mai degraba prin performantele tehnice decat prin plasticele adoptate.

Prezentata oficial la sfarsitul anului 2011, versiunea ZL1 a precedentului Chevrolet Camaro a reusit sa lase cu gura cascata o intreaga planeta.

Iar motivele sunt lesne de inteles, fisa tehnica a muscle car-ului american aducand in centrul atentiei o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri.

Drept urmare, multumita celor 580 CP si 753 Nm prezenti la datorie, primii 100 km/h aveau sa soseasca in mai putin de patru secunde, lista cu ingrediente magice culminand cu viteza maxima de 285 km/h.

Chevrolet Camaro ZL1 de la Carlex DesignChevrolet Camaro ZL1 de la Carlex Design

In plus, in ciuda glumelor cu masini americane, Chevrolet-ul Camaro ZL1 se descurca onorabil inclusiv pe drumurile virajate, timpul de 7:41 minute reusit la Nurburgring reprezentand dovada suprema in acest sens.

Nici la capitolul design exterior nu am auzit nici un fel de plangeri, singura problema a muscle car-ului de peste Ocean constand in calitatea indoielnica a materialelor pe care le folosea la nivel de interior.

Problema rezolvata de cei de la Carlex Design, care au pus recent mainile pe unul dintre cele cateva exemplare care au ajuns - din intamplare sau nu, pe Batranul Continent.

Chevrolet Camaro ZL1 de la Carlex DesignChevrolet Camaro ZL1 de la Carlex Design

Solutia adoptata in cazul de fata de specialistii celebrei companii poloneze de tuning consta intr-o combinatie de negru si galben, care ne duce cu gandul la indragitul personaj din Transformers Bumblebee.

Nu culorile alese sunt insa importante, ci faptul ca intregul cockpit al Chevrolet-ului Camaro ZL1 ne intampina acum cu o piele de calitate superioara, livrata la pachet alaturi de cusaturi contrastante si accente de alcantara.

Ornamentele lucioase de negru de la nivelul panoului de bord, respectiv fetele usilor completeaza in cele din urma tratamentul la care a fost supus muscle car-ul american, rezultatul final fiind de nota 10.

Chevrolet Camaro ZL1 de la Carlex DesignChevrolet Camaro ZL1 de la Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Chevrolet Camaro ZL1 de la Carlex Design
mai multe