Ai putea fi singurul om din lume care conduce asa ceva. Oficial, masina nici nu exista

  • Singurul M5 E39 Touring din lume e de vanzare in SUA
  • Automobilul ofera motorul, cutia, suspensia etc versiunii Sedan
  • Nota de plata se ridica la suma de 24.990 dolari
Distribuie pe Facebook

Designul spoilerelor fata / spate, jantele din aliaj pe 18 inch sau evacuarea cu patru tobe de esapament, toate aceste detalii ti-ar putea crea impresia ca ai de-a face cu un BMW M5 Touring.

Ceea ce este partial adevarat, mai ales daca tinem cont ca sub capota respectivului 540iT de la sfarsitul anilor '90 sta acum o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.9 litri. De altfel, vechea transmisie automata de tip Steptronic a fost inlocuita cu o manuala in sase trepte de viteza.

Daca mai era nevoie de precizat, ambele componente provin de la un BMW M5 original, din generatia E39. Lucru valabil, de altfel, si in cazul suspensiei, discurilor de franare, instrumentelor de bord, dar si volanului multifunctional in trei spite ori scaunelor fata cu suport lateral marit.

Acestora li se adauga spoilerele fata / spate, jantele din aliaj pe 18 inch si evacuarea cu patru tobe de esapamante mentionate la inceputul acestui material. Practic, un M5 Sedan in toate mintile a fost sacrificat pentru ca un 540iT de la sfarsitul anilor '90 sa ajunga faimos in intreaga lume.

Intr-un mod oarecum surprinzator, impresionantul proiect de tuning a fost de curand scos la vanzare, cu toate ca proprietarul sau nu a parcurs mai mult decat 6.500 de kilometri in configuratia cu motor V8 de 4.9 litri si cutie manuala in sase rapoarte. Suma de achitat: 24.990 dolari.

Bani de M3 E92 sau chiar M5 E60 ar putea spune unii, insa sansele ca un BMW M5 E39 in cinci portiere sa mai existe pe aceasta planeta sunt nule. Un alt detaliu care ar trebui luat in considerare are legatura efortul depus: atat cel propriu-zis, in sensul orelor de munca, cat si cel financiar.

BMW M5 E39 Touring de vanzare

BMW M5 E39 Touring de vanzare

BMW M5 E39 Touring de vanzare

BMW M5 E39 Touring de vanzare

BMW M5 E39 Touring de vanzare

BMW M5 E39 Touring de vanzare

BMW M5 E39 Touring de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (109) Poze BMW M5 E39 Touring de vanzare
mai multe