Ai putea jura ca te afli intr-un avion privat. Daca ti-am spune insa ca este o masina accesibila?

Ai putea jura ca te afli intr-un avion privat. Daca ti-am spune insa ca este o masina accesibila?
  • Printre proiectele expuse in cadrul SEMA Show 2016 se numara inclusiv o Kia Soul
  • Una modificata de LUX Motorwerks si facuta sa aduca la interior cu un avion privat
  • Alte modificari includ inlaturarea volanului si a pedalelor pentru un condus autonom
Distribuie pe Facebook

O banala Kia Soul, care in Europa costa mai putin de 20.000 de euro, a fost transformata de o companie americana de tuning intr-un avion privat caruia doar aripile ii mai lipsesc.

In timp ce marea majoritatea a proiectelor expuse in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show pun accentul pe valorile caracteristice performantei, conceptul Kia Soul First Class de la LUX Motorwerks se concentreaza pe asigurarea unei stari de bine pasagerilor sai.

Altfel spus, la interiorul caroseriei finisate intr-o nuanta atragatoare de albastru - livrata la pachet alaturi de un set de jante din aliaj cu design unic, in cazul in care te intrebai - regasim o serie de amenajari inspirate parca de formula avioanelor private.

Kia Soul First Class

Vorbim, mai exact, de scaune individuale cu tapiterie din piele fina si cusaturi realizate sub forma de carouri, de o consola centrala supradimensionata cu suport pentru doua display-uri ce asigura controlul a diferite functii ale automobilului, dar si... un TV de 40 inch cu semnatura Samsung.

La toate acestea se adauga un computer Mac mini si o instalatie audio de inalta fidelitate, experienta multimedia pe care pasagerii o vor trai la bordul conceptului Kia Soul First Class de la LUX Motorwerks fiind astfel una de top. Si, cel mai probabil, de neuitat.

Ce se ascunde sub capota interesantului proiect expus in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show ramane un mare mister, insa tinand cont ca volanul si pedalele au fost inlaturate pentru facilitarea condusului autonom... ei bine, detaliul in cauza nici macar nu mai conteaza.

Daca totusi de incalzeste, atunci afla ca modelul standard este disponibil la vanzare pe piata auto din Statele Unite ale Americii alaturi de doua benzinare cu patru cilindri in linie, dintre care una de 1.6 litri si 130 de cai putere, iar cealalta de 2.0 si 164 CP.

Kia Soul First Class

Kia Soul First Class

Kia Soul First Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Kia Soul First Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2016