Alfa Romeo expune in cadrul Salonului de la Dubai o frumusete de 4C

Alfa Romeo expune in cadrul Salonului de la Dubai o frumusete de 4C
  • Alfa Romeo expune in cadrul Salonului Auto International de la Dubai o frumusete de 4C
  • Noua editie La Furiosa se remarca printr-o nuanta mata de rosu aplicata caroseriei
  • Alte detalii includ plafon din carbon, jante aurii, plus interior imbracat in Alcantara
Distribuie pe Facebook

Printre principalele elemente de atractie ale supercarului exterior se numara o nuanta mata de rosu aplicata caroseriei, un set de jante aurii cu design in cinci spite si, nu in ultimul rand, insertii infinite de alcantara pentru departamentul interior.

Oficialii Alfa Romeo au raspuns pozitiv provocarii de a participa activ la editia din acest an a Salonului Auto International de la Dubai, italienii apeland la ajutorul specialistilor Garage Italia Customs pentru un 4C cu adevarat special.

Astfel a luat nastere editia La Furiosa, a carei principala atractie o reprezinta - fara doar si poate - nuanta mata de rosu intalnita la nivelul caroseriei. Acelasi departament exterior ne mai intampina alaturi si de un plafon din fibra de carbon, respectiv o pereche de jante aurii cu design in cinci spite.

Alfa Romeo 4C La Furiosa

Alfa Romeo 4C La Furiosa

In ceea ce priveste aspectul interior, atragatorul automobil italian de inalta performanta propune un meniu ce abunda in insertii de Alcantara, specialistii Garage Italia Customs alegand pentru exemplarul din cazul de fata o combinatie contrastanta de rosu si negru.

Detaliile oficiale referitoare la modificarile aduse pachetului tehnic lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care sansele ca propulsia sa fie asigurata in continuare de o unitate turbo de 1.75 litri si 240 de cai putere sunt extrem de mari.

Asta inseamna ca, asemeni versiunii standard, care se lauda inclusiv cu transmisie DCT in sapte rapoarte, respectiv o greutate minima de 895 de kilograme, noua Alfa Romeo 4C La Furios are nevoie de numai 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Cu ocazia aceluiasi Salon Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Dubai, oficialii italieni au mai expus si proaspat lansata Giulie Quadrifoglio Verde, care a reusit sa capteze atentia tuturor celor din jur multumita V6-lui twin-turbo de 2.9 litri si 510 cai putere prezent la datorie.

Alfa Romeo 4C La Furiosa

Alfa Romeo 4C La Furiosa

Alfa Romeo 4C La Furiosa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Alfa Romeo 4C La Furiosa
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2015