Alfa Romeo Mito by Magneti Marelli

Alfa Romeo Mito by  Magneti Marelli
Magneti Marelli si-a deschis o noua divizie de tuning, Elaborazioni 1919. Nimic interesant in asta, insa de cand au facut public ultimul pachet de tuning pentru Alfa Romeo Mito ... sa zicem ca lucrurile s-au schimbat. Totul a devenit, brusc, hipermegaextrainteresant!
Distribuie pe Facebook

Scopul a fost unul clar, de la inceput: o asemanare cat mai mare cu conceptul MiTo GTA. Asadar, pachetul Kit-One include un bodykit aripile latite si un spoiler spate modificat, cu un difuzor integrat. Alte noutati includ setul de jante de 18'', negru mat, faruri de zi si ornamentele din jurul farurilor finisate in negru.

Alfa Romeo Mito by Magneti Marelli

Cat priveste performantele, echipa de la Elaborazioni 1919 a montat un set de arcuri mai performante - reduc garda la sol cu 30mm, o evacuare dubla "Parco Chiuso", frane Brembo si un ECU upgradat. Pe scurt, asta inseamna 31 CP in plus fata de varianta stock.

Alfa Romeo Mito by Magneti Marelli


Asta a fost partea fericita a povestii. Partea mai putin fericita este faptul ca vor fi produse doar 200 de astfel de pachete de tuning. Putin, mult? Nu se stie inca.

Alfa Romeo Mito by Magneti Marelli

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Alfa Romeo Mito by Magneti Marelli
mai multe