Alfa Romeo Mito By Vilner: 200 cai putere si piele cat cuprinde

Alfa Romeo Mito By Vilner: 200 cai putere si piele cat cuprinde
  • Vilner modifica modelul de clasa mini Alfa Romeo Mito
  • Pachetul de tuning include bunatati exterioare si interioare
  • Propulsia este asigurata de un motor 1.4 turbo de 200 CP
Distribuie pe Facebook

Detii o Alfa Romeo Mito si nu stii ce modificari sa-i aduci? Exprimarea "priveste si invata" se potriveste de minune in cazul de fata.

Spre deosebire de proiectele anterioare, care aveau la baza fie un impresionant Audi RS6 Avant, fie un exlusivist Bentley Continental GT ori un clasic Chevrolet Corvette Stingray, cea mai noua creatie a bulgarilor de la Vilner porneste de la o banala Alfa Romeo Mito. O banala Alfa Romeo Mito care, peste noapte s-a transformat din dovleac in caleasca si din cenusareasa in printesa. Fara nici un fel de exagerare.

Alfa Romeo Mito By VilnerAlfa Romeo Mito By Vilner

Sa o luam insa cu inceputul, si anume cu exteriorul. Chiar daca modificarile par sa lipseasca de aici, adevarul este ca intreaga caroserie a micului hatchback italian a fost revopsita integral, specialistii celebrei companii de tuning alegand pentru aceasta operatie o combinatie contrastanta de rosu aprins si negru misterios, cea din urma (non)culoare fiind folosita pentru nuantarea anumitor detalii, precum grilele partii frontale, oglinzile laterale, manerele usilor sau difuzorul spoilerului spate, eleronului plafonului si, nu in ultimul rand, ornamentele stopurilor.

Alfa Romeo Mito By Vilner

Alfa Romeo Mito By VilnerAlfa Romeo Mito By Vilner

Apoi, bulgarii de la Vilner au apelat la ajutorul unui gri mat pentru a finisa blocurile optice frontale, jantele pe 17 inci si tips-urile sistemului de evacuare, rezultatul final reusind sa-ncante privirile indiferent de unghiul din care este privit. Lucru valabil, de asemenea, si pentru aspectul interior, care se poate lauda cu prezenta atat a trei nuante, cat si a trei materiale diferite, intregul cockpit fiind accesorizat cu insertii de piele intoarsa, piele Nappa si piele ce imita fibra de carbon, insertii vopsite in alb sau negru, dupa caz, si oferite in compania unor cusaturi contrastante de culoare rosie.

Alfa Romeo Mito By Vilner

Alfa Romeo Mito By VilnerAlfa Romeo Mito By Vilner

Iar vestile bune nu se opresc aici. Spre deosebire de proiectele anterioare, cea mai noua creatie a celebrei companii de tuning se bucura si de un surplus serios de putere, motorizarea turbo de 1.4 litri regasita in compartimentul motor punand acum la dispozitie celui sau celei aflate la volan nici mai mult, nici mai putin de 200 cai putere si 279 Newton-Metri. Suna bine, nu-i asa?

Alfa Romeo Mito By VilnerAlfa Romeo Mito By Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Alfa Romeo Mito By Vilner
mai multe