Alpina D3 Bi-Turbo vine la Frankfurt, promite 350 CP si 700 Nm

Alpina D3 Bi-Turbo vine la Frankfurt, promite 350 CP si 700 Nm
  • Noul Alpina D3 Bi-Turbo debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt
  • Automobilul ascunde sub capota un propulsor twin-turbodiesel de trei litri si 350 cai putere
  • Tractiunea spate va fi oferita in standard, tractiunea integrala va fi disponibila optional
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Alpina D3 Bi-Turbo va fi dezvaluita in premiera mondiala in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile pentru publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume.

Asemeni recent lansatului B3 Bi-Turbo, si cea mai noua generatie a modelului Alpina D3 Bi-Turbo se va bucura de numai cateva modificari vizuale, singurele diferente intre creatia celebrei companii germane de tuning si un exemplar stock al ultimului BMW Seria 3 urmand a fi reprezentate si de-aceasta data de prelungirile spoilerelor fata / spate, eleronul pentru portbagaj, sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament si jantele cu design multispita.

Situatia se va schimba insa radical atunci cand va veni vorba de aspectul tehnic, noul Alpina D3 Bi-Turbo fiind asteptat sa gazduiasca in compartimentul motor o unitate twin-turbodiesel de trei litri, capabila sa livreze celui aflat la volan undeva in jurul a 350 cai putere si 700 Newton-Metri. De asemenea, nu vor lipsi din meniu nici tractiunea spate sau cutia automata ZF cu opt rapoarte, sistemul de tractiune integrala urmand a fi disponibil in mod optional.

Pentru cei care nu tin insa cu ardoare sa aiba la dispozitie o acceleratie de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza in mai putin de cinci secunde, cea mai noua generatie a modelului Alpina D3 Bi-Turbo ar putea fi oferita, daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri din industrie, si in compania unei motorizari cu numai patru cilindri - iar aici ne referim la o versiune modificata a propulsorului de doi litri si 218 cai putere ce pune in miscare ultimul BMW 325d.

Noul Alpina D3 Bi-Turbo va debuta in premiera mondiala la inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile pentru publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume. Pana atunci, fanii celebrei companii germane de tuning au la dispozitie modelul B3 Bi-Turbo, care impresioneaza atat prin cei 410 cai putere ascunsi sub capota, cat si prin cele 4.2 secunde necesare acceleratiei de la 0 la 100 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe