Altul ca el nu mai exista in lume. Super-Mercedes-ul din SUA are aripi bombate si capota transparenta ca sa-i vezi motorul V8

Altul ca el nu mai exista in lume. Super-Mercedes-ul din SUA are aripi bombate si capota transparenta ca sa-i vezi motorul V8
  • Altul ca el nu mai exista in lume
  • Super-Mercedes-ul din SUA are aripi bombate si capota transparenta ca sa-i vezi motorul V8
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici suspensia pe aer sau jantele din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase, de exemplu.

Se ia un Mercedes C63 AMG de prima generatie, versiunea cu numai doua portiere, se adauga un pachet aerodinamic ce poarta semnatura specialistilor Liberty Walk si se condimenteaza, extrem de important de mentionat, cu o capota transparenta ce promite sa ofere o panorama memorabila asupra motorului cu opt cilindri in V si o capacitate uriasa, de 6.208 centimetri cubi. Acompaniat, aparent, de un compresor mecanic marca Weistec.

Pentru un rezultat final capabil sa incante inclusiv cele mai pretentioase persoane, respectivul coupe cu un sistem de tractiune spate in dotare se serveste alaturi de o suspensie pe aer, de jante din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase, dar si de o nuanta exterioara de albastru, contrastata de rosul puternic al interiorului, ce caracterizeaza roll-cage-ul montat in locul banchetei spate.

Respectivelor ingrediente li se mai adauga, daca mai trebuia precizat, si o pereche de scaune fata, de tip scoica, marca Recaro, care completeaza perfect reteta super-Mercedes-ului C63 AMG de prima generatie. Ce face furori atat in lumea reala, pe strazile din Statele Unite ale Americii, cat si in lumea virtuala, acolo unde se bucura de propria pagina de Instagram.

Distribuie pe Facebook
mai multe