Americanii au luat-o complet razna! Uite masina de familie cu 1000 CP sub capota

Americanii au luat-o complet razna! Uite masina de familie cu 1000 CP sub capota
  • Hennessey Performance anunta un pachet de 1.032 CP pentru noul Dodge Charger Hellcat
  • Sedanul american ascunde acum sub capota un V8 dotat atat cu compresor mecanic, cat si cu kit twin-turbo
  • Acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza, mai nou, in doar 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Hennessey Performance au pregatit un pachet de tuning ce urca puterea maxima a noului Dodge Charger SRT Hellcat pana la 1.032 CP. Drept urmare, celebrul sedan de inalta performanta de peste Ocean reuseste sa accelereze acum de la 0 la 96 km/h in numai 2.7 secunde.

Este cel mai puternic automobil in patru usi din lume, motorul sau pe benzina cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri producand aproximativ 707 CP.

Depaseste fara niciun fel de problema bariera celor 320 de kilometri pe ora, imediat dupa ce a reusit sa parcurge sfertul de mila in exact 11 secunde.

Cu astfel de valori oferite inca din echiparea standard, noul Dodge Charger SRT Hellcat lasa impresia ca nu mai are nevoie de niciun fel de imbunatatire.

Dodge Charger Hellcat de Hennessey

Nu de aceeasi parere au fost si specialistii Hennessey Performance, care au pregatit deja un pachet de tuning capabil sa depaseasca toate asteptarile.

Pretul acestuia ramane pentru moment un mare mister, insa stim deja ca reteta cu pricina propune inclusiv o pereche de turbine de dimensiuni generoase.

Turbine care nu inlocuiesc compresorul mecanic indesat de Dodge sub capota noului Charger SRT Hellcat, ci care il insotesc pentru un total de 1.032 CP.

Vestile bune continua cu cei 1.338 Nm din dreptul cuplului maxim, acceleratia de la 0 la 96 km/h realizandu-se mai nou intr-un timp de doar 2.7 secunde.

Dodge Charger Hellcat de HennesseyDodge Charger Hellcat de Hennessey

In ceea ce priveste parcurgerea sfertului de mila, ei bine... aceasta misiune este dusa acum la bun sfarsit dupa aproximativ 9.9 secunde.

Asa cum era de asteptat, pentru tratamentul prescris de specialistii Hennessey Performance pot opta inclusiv posesorii modelului Challenger Hellcat.

Si in acest caz sprintul 0 - 96 km/h va dura numai 2.7 secunde, pe cand ecuatia 0 - 402 metri isi va gasi rezolvarea dupa circa 9.9 secunde.

Dodge Charger Hellcat de Hennessey

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dodge Charger Hellcat de Hennessey
mai multe