Americanii au reusit sa strice una dintre cele mai frumoase masini desenate de europeni

Americanii au reusit sa strice una dintre cele mai frumoase masini desenate de europeni
  • Cel mai nou 'tuning' pentru Volvo S90 vine de la compania Forgiato
  • Sedanul suedez a primit jante mai mari decat poate 'duce' design-ul sau
Distribuie pe Facebook

De obsesia americanilor pentru jantele de mari dimensiuni nu a scapat nici macar noul Volvo S90, automobilul suedez de lux cazand recent prada faimoasei companii Forgiato.

Chiar daca a trecut mai bine de un an de la prima sa aparitie in public, iar anumite produse rivale au primit intre timp o noua generatie, modelul S90 de la Volvo ramane in continuare una dintre cele mai atragatoare optiuni ale segmentului mare.

De vina pentru aceasta situatie se fac in principal detaliile caracteristice partii frontale care, la fel ca si in cazul sursei de inspiratie XC90, alatura o grila supradimensionata a radiatorului unor faruri cu LED-uri desenate in stilul Ciocanului lui Thor.

Partea posterioara a sedanului suedez de lux adopta, in schimb, mai multe elemente controversate de design, linia plafonului ce se termina asemeni unui fastback, dar si stopurile stilizate sub forma literei C fiind piesele cel mai des criticate.

Revenind la vestile bune privind noul Volvo S90, interiorul modelului de clasa mare din Peninsula Scandinava este si el unul de povestit prietenilor, colegilor si, in general, tuturor apropiatilor, tableta de la nivelul consolei centrale facand... senzatie.

Tinand cont de toate acestea si tragand linie la final, despre sedanul suedez de lux se poate spune ca face parte din categoria automobilelor care, cel putin la prima vedere, nu mai au nevoie de niciun fel de modificare, imbunatatire, retusare s.a.m.d.

Nu toata lumea este insa de acord cu o astfel de teorie, celebra companie americana Forgiato anuntand recent lansarea unui set de jante pentru acei posesori de Volvo S90 care nu se inteleg din diverse motive cu incaltarile standard ale modelului scandinav.

In stilul caracteristic industriei tuningului de peste Ocean, meniul cu pricina anunta un design... potrivit mai degraba unui Cadillac Escalade special pregatit pentru tragerea unui video rap, situatia fiind valabila si atunci cand vine vorba de dimensiune.

Volvo S90 cu jante mari

Volvo S90 cu jante mari

Volvo S90 cu jante mari

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2017