Americanii de la West Coast Customs au facut-o lata! Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Americanii de la West Coast Customs au facut-o lata! Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Americanii de la West Coast Customs au facut-o lata
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv o noua tapiterie: din piele de culoare albastra.

La mai bine de patru saptamani de cand au socat audienta cu un Rolls-Royce realizat special pentru Justin Bieber, americanii de la West Coast Customs au un nou proiect de tuning de proportii. De aceasta data, numarul de magie porneste de la un Bugatti Veyron deja modificat - care, anterior, a trecut prin mainile celor de la Mansory.

Odata intrat pe portile celebrului atelier californian, super-modelul cu motor in 16 cilindri a fost dezasamblat complet, cu panourile caroseriei luand calea vopsitoriei pentru o doza de Nardo Grey.

De cealalta parte, elementele din fibra de carbon ale pachetului Linea Vivere de la Mansory au primit o finisare mata, pachetul caracteristic departamentului exterior continuand cu un nou set de jante din aliaj - de culoare neagra. Pentru un plus de contrast, anumite detalii - printre care etrierele - au fost cufundate intr-un albastru deschis.

O nuanta deschisa de albastru da savoare inclusiv interiorului proiectat pentru a gazdui doar doua persoane, propunerea americanilor de la West Coast Customs cuprinzand si cateva cusaturi noi.

Informatiile privind fisa cu specificatii tehnice a respectivului Bugatti Veyron lipsesc, din pacate, din peisaj. Ce este drept, nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni faptul ca super-modelul cu motor in 16 cilindri ofera 1.001 CP in versiunea de baza si 1.200 CP in varianta Super Sport, candva cel mai rapid automobil de serie de pe strazi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2021