Americanii l-au creat, dar japonezii l-au facut asa. Tuningul asta va imparti fanii lui F-150 Raptor in doua

Americanii l-au creat, dar japonezii l-au facut asa. Tuningul asta va imparti fanii lui F-150 Raptor in doua
  • Niponii de la Tra Kyoto au desenat un bodykit pentru F-150 Raptor
  • Pick up-ul va debuta la Salonul Auto din capitala Japoniei
  • Modelul american a primit tratamentul complet
Distribuie pe Facebook

Tunerul japonez Tra Kyoto, cunoscut in special pentru bodykit-urile Rocket Bunny, a dezvoltat un pachet exterior Pandem pentru Ford-ul F-150 Raptor. Primele imagini (digitale) au fost publicate pe pagina oficiala de Facebook a niponilor.

Alaturi de bodykit-urile Liberty Walk desenate de geniul japonez Wataru Kato, pachetele exterioare ale conationalilor de la Tra Kyoto stau la loc de cinste in industria tuningului mondial. Daca numele atelierului nu iti spune prea multe, probabil ca celebrele bodykit-uri Rocket Bunny si Pandem create de acesta iti sunt mai mult decat cunoscute.

Ford F-150 Raptor by Tra Kyoto

Au imbracat de-a lungul anilor mii de masini, de la modele emblematice pentru cultura auto japoneza (dar nu numai), si pana la supercar-urile de sute de mii de euro ale zilelor noastre. Acum, un astfel de bodykit va fi asociat si cu un pick-up, sau mai bine spus, cu un Ford F-150 Raptor.

Primele imagini, deocamdata digitale, au fost publicate cu scurt timp in urma pe pagina oficiala de Facebook a tunerului, urmand ca produsul finit sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, care se va desfasura intre 12 si 14 ianuarie.

Ford F-150 Raptor by Tra Kyoto

Camioneta a primit tratamentul specific Tra Kyoto, cu un spoiler fata redesenat, aripi evazate, jante concave cu sase spite si buza supradimensionata, dar si o suspensie, pneumatica cel mai probabil, avand in vedere ca garda la sol este vizibil redusa.

Ford F-150 Raptor by Tra Kyoto

In cazul in care esti adeptul unui tuning ceva mai extrem, poti opta oricand pentru noul VelociRaptor 6x6 al americanilor de la Hennessey. Pick up-ul cu punte dubla pe spate, dezvoltat dupa modelul Mercedes-ului G63 6x6 costa 349.000 de dolari, iar productia este limitata la doar 50 de exemplare.

Ford F-150 Raptor by Tra Kyoto

Sub capota acestui monstru de peste 2 tone se afla un propulsor V8 twin-turbo, capabil de 602 cai putere si 843 Nm cuplu. In ciuda dimensiunilor deloc mici, specialistii Hennessey sustin ca masina atinge 96 de km/h (60 mph) in doar 4,9 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe