Americanii ne incanta privirile cu un super-S63 AMG Coupe gri mat

Americanii ne incanta privirile cu un super-S63 AMG Coupe gri mat
  • Americanii ne incanta privirile cu un super-S63 AMG Coupe finisat in gri mat
  • Modelul celor de la Mercedes s-a ales inclusiv cu un set de jante marca Vossen
  • Toate detaliile cromate de la exterior au fost inlocuite cu unele de culoare neagra
Distribuie pe Facebook

Iar cu aceasta ocazie ne reamintim si noi, alaturi de tine, cat de bine poate sa arate, indiferent de unghiul din care este privit, modelul celor de la Mercedes-Benz.

Ascunde sub capota un propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri si sprinteaza de la 0 la 100 km/h in numai 4.2 secunde multumita celor 585 de cai putere si 900 de Newton-Metri din dotare.

Se pare ca am reusit deja sa te impresionam si asta fara ca macar sa aducem in discutie sistemul de tractiune integrala disponibil in mod optional, ce mai taie 0.3 secunde din timpul necesar realizarii acceleratiei 0 - 100 km/h.

Mercedes S63 AMG Coupe cu jante Vossen CVTMercedes S63 AMG Coupe cu jante Vossen CVT

Tot din punctul de vedere al performantelor, noul S63 AMG Coupe mai impresioneaza si prin cei 250 care se pot transforma oricand in 300+ kilometri pe ora odata cu inlaturarea limitei de viteza impusa de inginerii germani, insa nu acesta este subiectul pe care voiam sa-l dezbatem.

Pentru ca, dupa cum ai realizat si tu de-a lungul anilor, masinile rapide rasar ca ciupercile dupa ploaie. Cele al caror design poate fi catalogat drept o capodopera le poti numara, in schimb pe degetele de la o singura mana...

Modelul celor de la Mercedes-Benz este unul dintre acele automobile, exteriorul sau elegant, dar in acelasi timp sportiv potrivindu-se de minune cu interiorul luxos si intesat cu tehnologii de ultima ora.

Ce faci insa daca vrei sa iesi si mai mult in evidenta? Simplu: te apuci sa-i dai caroseriei o nuanta mata de gri, pe care mai apoi sa o combini cu un set de jante supradimensionate, plus etriere finisate intr-o culoare contrastanta.

Pentru un succes garantat, este impetuos necesar ca toate detaliile cromate sa dispare din peisaj... et voila, multi te vor confunda acum cu Batman. Si ar da aproape orice sa se afle in locul tau...

Mercedes S63 AMG Coupe cu jante Vossen CVT

Mercedes S63 AMG Coupe cu jante Vossen CVT

Mercedes S63 AMG Coupe cu jante Vossen CVT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes S63 AMG Coupe cu jante Vossen CVT
mai multe