Americanii si-au facut de cap cu noul Lamborghini Urus S. Cel mai recent SUV din istoria italienilor ofera acum o caroserie mai lata si jante forjate pe 24 de inch

Americanii si-au facut de cap cu noul Lamborghini Urus S. Cel mai recent SUV din istoria italienilor ofera acum o caroserie mai lata si jante forjate pe 24 de inch
  • Americanii si-au facut de cap cu noul Lamborghini Urus S
  • Cel mai recent SUV din istoria italienilor ofera acum o caroserie mai lata si jante forjate pe 24 de inch
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata - in continuare - de un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri. Proiectat pentru a livra persoanei prezente la volan undeva in jurul a 666 de cai putere si 850 de Newton-Metri - potrivit oficialilor companiei producatoare.

Dezvelit publicului larg cu numai cinci saptamani si jumatate in urma, chiar la inceputul lunii trecute, primul Lamborghini Urus S din istorie a revenit de curand - pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Lamborghini Urus S de la 1016 Industries

Impresionantul automobil cu o unitate V8 TFSI de 3.996 de centimetri cubi a primit - recent - un numar semnificativ de imbunatatiri vizuale, specialistii 1016 Industries anuntand noi spoilere fata si spate, plus extensii proeminente pentru aripi laterale. Despre care se mentioneaza - conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, ca vor creste latimea totala a caroseriei cu 120 mm.

Respectivul tratament continua cu o capota ventilata si cu un eleron de dimensiuni generoase, printre multiplele componente disponibile facandu-si loc, mai mult sau mai putin surprinzator, si patru jante de 23 de inch fiecare. Sau, la cerere, de 24".

Pentru moment, americanii de la 1016 Industries nu ofera niciun fel de upgrade de ordin mecanic - astfel ca proprietarii primului Lamborghini Urus S din istorie vor fi nevoiti sa se multumeasca cu meniul standard. Livrat - de italieni - alaturi de un V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri, unitatea in cauza promitand un total de pana la 666 de cai putere, plus 850 de Newton-Metri.

Lamborghini Urus S de la 1016 Industries

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lamborghini Urus S de la 1016 Industries
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2022