AMS Performance lucreaza la un Nissan GT-R de 2500 CP

AMS Performance lucreaza la un Nissan GT-R de 2500 CP
  • AMS Performance lucreaza la un Nissan GT-R de 2500 CP
  • Masina japoneza promite un motor radical modificat
  • Imbunatatirile continua la nivel interior si exterior
Distribuie pe Facebook

Loviti in orgoliu de pierderea recordului la categoria 0 - 402 metri, americanii de la AMS Performance pornesc din nou in cautarea retetei perfecte pentru cel mai rapid Nissan GT-R al planetei.

Pentru cei care s-au alaturat inca de la bun inceput comunitatii Nissan GT-R, compania AMS Performance nu mai are nevoie de niciun fel de introducere sau prezentare.

Stabilit in West Chicago, Illinois, celebrul atelier american de tuning se lauda cu o bogata istorie in doborarea recordurilor de viteza la bordul modelului japonez de inalta performanta.

Reusitele companiei AMS Performance nu au ramas insa fara ecou, proiectul Alpha Omega pierzand in cele din urma titlul de cel mai rapid Nissan GT-R al planetei in fata arabilor de la EKanoo Racing.

Nissan GT-R de 2500 CP

Asa se face ca specialistii celebrului atelier american de tuning au pornit din nou la drum, in cautarea gloriei pierdute, si pregatesc un exemplar cu circa 2.500 CP la roti.

Lista modificarilor ce-i vor permite modelului japonez de inalta performanta sa atinga acest impresionant prag de putere ramane, din pacate, cea mai mare necunoscuta a momentului.

Chiar si asa, este de asteptat ca viitorul Alpha G - asa cum se va numi urmatoarea creatie de la AMS Performance, sa aiba parte atat de un motor reconstruit complet, cat si de doua turbine supradimensionate.

Nissan GT-R de 2500 CP

Nissan GT-R de 2500 CPNissan GT-R de 2500 CP

In plus, dupa cum putem observa in primele fotografii publicate de oficialii celebrului atelier american de tuning, din meniu nu vor lipsi nici imbunatatirile aerodinamice.

De asemenea, modelul japonez de inalta performanta se va alege si cu un roll cage complet, astfel ca exista mari sanse ca noul Alpha G sa renunte la multiple piese interioare pentru un minus de greutate.

Toate detaliile despre urmatoarea creatie a celor de la AMS Performance le vom afla, cu putin noroc, luna viitoare, atunci cand va avea parte evenimentul TX2K16.

Nissan GT-R de 2500 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Nissan GT-R de 2500 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2016