Apesi butonul magic, iar puterea maxima urca pana la 1018 CP. VIDEO cu cel mai tare Audi RS6 din toate timpurile

Apesi butonul magic, iar puterea maxima urca pana la 1018 CP. VIDEO cu cel mai tare Audi RS6 din toate timpurile
  • Cel mai nou proiect de la ABT are la baza un Audi RS6 Avant
  • Automobilul german a primit sub capota un sistem hibrid cu 1018 CP
  • Modificarile continua la nivelul departamentul estetic
Distribuie pe Facebook

Cunoscut sub denumirea RS6-E, cel mai recent proiect de tuning al companiei ABT are potentialul de a ne dezvalui inca de astazi cum va arata tuningul de maine.

Exista numeroase moduri in care poti imbunatati performantele unui automobil. Instalarea unui nou sistem de evacuare, resoftarea unitatii de control a motorului sau schimbarea turbinelor standard cu unele mai mari sunt doar cateva dintre solutiile sinonime cu un plus de putere, respectiv viteza.

Ce se intampla insa atunci cand compania pe care ai fondat-o are si o divizie care activeaza in Formula E? Lasi deoparte metodele traditionale de tuning si incepi sa imbratisezi tehnologiile din viitor.

Sau, cel putin, asa au facut nemtii de la ABT Sportsline, care au prezentat in cursul zilei de ieri primul si, totodata, singurul Audi RS6 hidrid din lume. Este vorba despre proiectul RS6-E, care combina unitatea V8 bi-turbo de patru litri cu un motor electric si o bateria relativ compacta, de 13.6 kWh.

Rezultatul acestei "inginerii" se traduce printr-un total de 1.018 CP si 1.291 Nm, suficient pentru ca super-break-ul companiei din Ingolstadt sa atinga o viteza maxima de 320 km/h. Suna bine, nu-i asa?

Mult mai multe informatii despre proiectul ABT RS6-E, dar si o scurta demonstratie cu pedala de acceleratie la podea ne intampina chiar in urmatorul material video. Inainte de toate insa, nu uita sa activezi subtitrarea in limba engleza, prezentarea respectivului Audi fiind facut, din pacate, in germana.

Distribuie pe Facebook
mai multe