APS duce noul VW Golf R in 330 cai putere!

APS duce noul VW Golf R in 330 cai putere!
Cu greu ai putea caracteriza noul VW Golf R ca fiind lipsit de putere, insa nu de aceeasi parere este si o mana de ingineri britanici, stransi sub denumirea de APS. Rezolvarea problemei? Un pachet de modificari si o versiune a hot hatch-ului german de 330 CP!
Distribuie pe Facebook

De fapt, tunerul britanic ofera clientilor sansa de a alege dintre doua variante de putere, botezate Stage 1 si Stage 2. In cazul primului pachet, cei de la APS opereaza doar o simpla optimizare a unitatii de control, motorul 2.0 turbo dezvolta astfel 308 cai putere, contra unei sume modice de doar 445 lire sterline. Vrei mai mult de-atat? Stage 2 este pregatit sa intre in scena, tunerul britanic adaugand pe langa noul ECU si un nou sistem de evacuare, rezultatul fiind resimtit imediat: pentru aproximativ 2.000 lire sterline, VW Golf R se va bucura de o putere cuprinsa intre 320 si 330 CP.

Iar asta nu e tot. Mai mult de atat, viitorii clienti pot opta si pentru un sistem de franare Brembo, arcuri sport, suspensie coilover KW sau jante Sportec, ce masoara fie 18, fie 19 inci. De asemenea, un pachet de performanta Stage 3 se afla deja in lucru, cei de la APS promitand in curand un VW Golf R de 350 cai putere.

APS duce noul VW Golf R in 330 cai putere!

Distribuie pe Facebook
mai multe