Ar fi vandut-o si in pierdere ca sa scape de ea, insa nimeni nu a vrut aceasta masina

  • Replica unui Bugatti Veyron a fost scoasa recent la vanzare
  • Proprietarul masinii a cerut 75.000 dolari, desi intreaga distractie l-a costat 98.000 dolari
  • Nimeni nu a cumparat intr-un final creatia bazata pe Ford Cougar
Distribuie pe Facebook

O replica ratata a marelui Bugatti Veyron, urmatoarea masina a fost scoasa la vanzare pentru numai 75.000 de dolari. Si subliniem numai, proprietarul exemplarului in cauza sustinand clar si raspicat ca intreaga distractie l-a costat cu 23.000 de dolari mai mult decat nota actuala de plata.

Incurajat de faptul ca o astfel de creatie s-a vandut in primavara anului trecut cu aproximativ 60.000 de dolari, posesorul unei replici a extremului Bugatti Veyron a incercat recent sa scape de... pacatoasa masina pe care o avea in garaj.

Nu a avut insa mare noroc, licitatia publicata pe site-ul eBay la mijlocul acestei luni incheindu-se cateva zile mai tarziu fara niciun fel de oferta inregistrata. Sa fi fost de vina pretul cerut?

Tot ce se poate, nota de plata de 75.000 de dolari ce insotea aceasta replica ratata a modelului cu 1.001 de cai putere sub capota din Molsheim venind la pachet cu optiuni mult mai interesante si mai inteligente, precum un BMW M4 cu destul de bine echipat.

Asadar, faptul ca isi vindea pacatoasa masina in pierdere, cu 23.000 de dolari mai putin decat l-a costat intreaga distractie, nu l-a ajutat deloc pe americanul din Kissimmee, Florida.

Lasand in urma dezbaterea cu privire la pretul de vanzare al acestei replici de Bugatti Veyron si trecand mai departe, descoperim ca sub caroseria din doua usi si doua culori se ascunde un Ford Cougar construit exact acum un deceniu si jumatate, in 2012.

Mari diferente intalnim, de asemenea, si la nivelul propulsiei, exemplarul in cauza fiind pus in miscare de un motor V6 cu o capacitate de peste trei ori mai mica decat a originalului, de 2.5 litri.

Cat despre modul in care se prezinta design-ul interior, ei bine... adevarul este ca nu avem prea multe de spus in cazul de fata, aceasta replica incercand din greu, dar fara prea mare succes, sa copieze detalii caracteristice bordului (si nu numai) Bugatti-ului Veyron.

Replica americana de Bugatti Veyron

Replica americana de Bugatti Veyron

Replica americana de Bugatti Veyron

Replica americana de Bugatti Veyron

Replica americana de Bugatti Veyron

Replica americana de Bugatti Veyron

Replica americana de Bugatti Veyron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Replica americana de Bugatti Veyron
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2017