Incredibil, dar adevarat. Un american a platit 60.000 de dolari pe replica unui Bugatti Veyron

Incredibil, dar adevarat. Un american a platit 60.000 de dolari pe replica unui Bugatti Veyron
  • Replica unui Bugatti Veyron s-a vandut recent pentru 59.900 dolari
  • La baza acestui exemplar se afla un Mercury Cougar fabricat in anul 2001
  • Propulsia este asigurata de o motorizare pe benzina cu sase cilindri in V
Distribuie pe Facebook

Inca 3.500 de dolari, iar omul nostru pleca acasa cu un BMW M3 nou-nout si, bineinteles, 100% autentic.

Iti mai aduci aminte de acea replica de Bugatti Veyron despre care scriam la sfarsitul lunii ianuarie? Ei bine, acel Mercury Cougar cu pretentii de hypercar si-a gasit in cele din urma o noua casa. Nu s-a vandut pentru cei 82.000 de dolari ceruti initial, insa a reusit sa adune pentru creatorul sau o suma deloc neglijabila, de aproximativ 60.000 de dolari.

Inca 3.500 de dolari, iar omul nostru pleca acasa cu un BMW M3 nou-nout si, bineinteles, 100% autentic. A preferat in schimb copia unei masini de peste un milion de dolari, astfel ca acum va trebui sa se multumeasca cu un model american in doua usi fabricat la inceputul anilor 2000 si echipat cu un benzinar in sase cilindri, de trei litri.

Replica Bugatti Veyron de vanzareReplica Bugatti Veyron de vanzare

Replica Bugatti Veyron de vanzare

Ce-i drept, caroseria aduce extrem de bine cu cea a unui Bugatti Veyron, doar jantele din aliaj si eleronul posterior urmand a da de gol acest Mercury Cougar. Daca vine insa vorba despre interior, ei bine... situatia se schimba radical, replica in cauza lasand impresia ca avem de-a face cu o... macheta. Cu macheta hypercar-ului din Molsheim, ce-i drept.

Asadar, acestea fiind spuse, ramane urmatoarea intrebare: in cazul in care ai fi pus intr-o situatie asemanatoare, tu cei ai face cu banii (indiferent de suma)? Ai prefera replica unui Bugatti Veyron sau ai mai face rost de 3.500 de dolari pentru a te bucura de cei 431 de cai putere ascunsi sub capota noului BMW M3 Sedan?

Si chiar daca nu ai avea pe mana 60.000 de dolari - ai avea mai putin sau, de ce nu, chiar mai mult, ai lua vreodata in calcul achizitionarea unei replici? Si daca da, in ce conditii?

Replica Bugatti Veyron de vanzareReplica Bugatti Veyron de vanzare

Replica Bugatti Veyron de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Replica Bugatti Veyron de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2016