Ar putea fi cel mai extrem Mustang al momentului. Are 750 de cai si un V8 supraalimentat

Ar putea fi cel mai extrem Mustang al momentului. Are 750 de cai si un V8 supraalimentat
  • Shelby prezinta cel mai recent Super Snake
  • Acesta a debutat deocamdata sub forma de concept
  • Are un V8 supraalimentat de 750 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Shelby au prezentat noul Super Snake sub forma unui concept botezat Widebody Concept. Acesta ar putea fi cel mai extrem Mustang al momentului, insa oficialii brand-ului nu s-au decis inca daca sa-l produca in serie sau nu.

Ford-urile Mustang, sau mai bine zis, muscle-car-urile in general, au fost construite cu un singur scop: cursele de acceleratie. Insa, in ultimii ani, producatorii americani celebri pentru astfel de modele au inceput sa dezvolte cateva muscle-uri care se descurca bine si pe circuit.

Shelby Widebody Concept

Printre cele mai extreme s-ar putea numara si cel mai recent Super Snake anuntat de brand-ul legendar Shelby. Acesta este prezentat deocamdata sub forma unui concept denumit Widebody Concept, care propune o seama de modificari estetice, atat la exterior cat si la interior, dar si imbunatatiri de ordin tehnic.

Shelby Widebody Concept

Pentru inceput vorbim despre un wide bodykit extrem de agresiv, un set de jante cu buza generoasa, frane Brembo cu discuri de 16 inch pe fata si 14 pe spate, o suspensie ajustabila de tip coilover si desigur, un propulsor "nervos" sub capota.

Shelby Widebody Concept

Un muscle-car nu s-ar putea numi asa fara un V8 urias sub capota, asa ca noul Super Snake propune unul de 5.0 litri, supraalimentat (nu turbo), care trimite puntii spate, latite la randul ei cu 4 inch, nu mai putin de 750 de cai putere.

Shelby Widebody Concept

Din pacate insa, oficialii brand-ului american nu s-au decis inca daca acest concept va evolua sau nu intr-un model de serie. Dar daca o va face, Vince LaViollete, vice-presedintele operatiunilor din cadrul Shelby American, sustine ca "Va comunica mult mai bine cu soferul si va absorbi imperfectiunile oricarui circuit. Conceptul wide body Super Snake este visul oricarui pilot de curse de strada."

Shelby Widebody Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Shelby Widebody Concept
mai multe